Participa al Concurs Juvenil de Relats Breus de l’Alcoià i el Comtat

Compra a Dues Tasses

El concurs, per a joves d’entre 12 i 30 anys, està obert fins al 20 de juny.

El I Concurs Juvenil de Relats Breus de l’Alcoià i el Comtat, organitzat per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat amb la col·laboració de la Fundación Mutua Levante i la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià, vol promoure la creativitat i l’ús del valencià entre les persones més joves.

El concurs està adreçat a persones d’entre 12 i 30 anys de l’Alcoià i El Comtat. Els treballs cal que siguen inèdits, i que no hagen estat premiats en altres certàmens literaris, amb una extensió màxima de tres pàgines.

visita Vi Natural

La temàtica i gènere de les narracions són totalment lliures, únicament es requereix que hi haja alguna vinculació amb els pobles de les comarques. Podeu llegir les bases al següent enllaç.

Les candidatures es presentaran per correu electrònic a joventut@lamancomunitat.org, adjuntant tant la peça literària com el formulari d’inscripció inclòs a les bases del concurs.

El jurat encarregat d’adjudicar els premis el constituiran Sílvia Colomer –narradora oral, membre de la Comissió de Lletres del Consell de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i membre de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat–, Carlos Gran –escriptor i membre de la Comissió de Lletres del Consell de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi–, Paco Esteve –filòleg, escriptor i assessor lingüístic– i Pep Jordà –membre de la Fundación Mutua Levante–.

Els premis es dividiran en dues categories determinades per edat: de 12 a 16 anys i de 17 a 30 anys. Per a cadascuna de les categories s’atorgaran un primer premi i un segon premi, amb diferents dotacions econòmiques:

  • Primer premi categoria 12-16 anys: 150 € + 1 lot de llibres.
  • Segon premi categoria 12-16 anys: 60 € + 1 lot de llibres.
  • Primer premi categoria 17-30 anys: 200 € + 1 lot de llibres.
  • Segon premi categoria 17-30 anys: 90 € + 1 lot de llibres.

Autor

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.