15.9 C
Alcoi
Diumenge, 19 maig 2024

Esdeveniments a: Benimantell

Actualment no hi ha esdeveniments en Benimantell.

No obstant, et convidem a visitar i estimar Benimantell i a navegar per les mil i una meravelles de Diània.

Benimantell, terra de moriscos

El poble de Benimantell, situat en la Vall de Guadalest i ben a prop d’aquest municipi tan turístic, amaga també racons encisadors, rutes a la serra d’Aitana i La Xortà, cicloturisme i una oferta cultural i gastronòmica durant tot l’any.

Que fer en Benimantell

Què visitar en Benimantell?

Si voleu visitar Benimantell, podeu fer una passejada pel seu centre històric i visitar l’església de Sant Vicent Màrtir, així com les fonts que hi ha al seu terme: la font del Morer, la del Molí, la de l’Arc, la del Pi o la de Salines. També un tros del pantà de Guadalest està ubicat en Benimantell.

Senderisme a Benimantell

Sens dubte, Benimantell és un lloc referent per als amants de la natura. Rutes incomptables cap a la serra de la Xortà i Aitana, el pic més alt de Diània.

Podeu fer una bonica ruta pels voltants del pantà de Guadalest, al cim d’Aitana o fins i tot una ben familiar per camins, pistes forestals o camps de cultiu, on podeu gaudir de la pedra seca tradicional. Podeu trobar-les totes al Wikiloc de Benimantell.

Que visitar Benimantell

Festes a Benimantell

Les festes patronals de Benimantell se celebren el tercer diumenge d’octubre. En estiu també se celebren les festes de Sant Llorenç, del 10 al 12 d’agost.

On dormir i menjar en Benimantell

Benimantell inclou una bona oferta en restauració i allotjament. A l’avinguda Callosa d’en Sarrià podeu trabar infinitat de llocs per menjar: la Venta La Montaña, Mesón Ca Rafael , Restaurant Sonia L’Obrer o fins i tot una hamburgueseria, KM 13 Burger Logia.

Per dormir estan els apartaments Serrella, Nasilvana Hotel i els apartaments La Muntanya, així com les cases rurals Casa Rosa, Ca Lidia o Ca Pep.