16.1 C
Alcoi
Divendres, 24 maig 2024

El SENT-ME torna a Cocentaina carregat d’activitats, concerts i música d’alta qualitatEl SENT-ME torna a Cocentaina carregat d'activitats, concerts i música d'alta qualitat

El Simposi Encontre de Noves Tendències en Música i Educació (SENT-ME) torna a Cocentaina del 10 al 15 de juliol.

El terme “SENT-ME” amaga un doble significat. Per descomptat, té a veure amb l’oïda, però també amb el cor. Aquest simposi-encontre reuneix professors i professionals de la música amb una alta qualificació, grups de cambra, solistes, artistes convidats i alumnes que arriben des de diferents punts de l’estat espanyol. Tots junts, educadors i alumnes, treballaran per tal d’ampliar el concepte tradicional de curs o festival musical.

El SENT-ME, segons enuncia Ignacio García Vidal “és un fòrum de debat i trobada amb persones referents en música i educació, un lloc de reflexió al voltant del rol que ocupa el músic al segle XXI”. García Vidal, nascut a Cocentaina, és director d’orquestra, a més de l’organitzador de l’esdeveniment que treballa activament per fer que la música clàssica resulte extensible a tots els públics.

Les activitats s’inicien el pròxim 10 de juliol amb un concert inaugural al Palau Comtal de la localitat (21h), a càrrec de l’orquestra de professors. El Palau Comtal, així com l’auditori del Centre Cultural El Teular, la Casa de la Joventut o la Biblioteca Pública seran algunes de les localitzacions clau on es duran a terme les classes d’instruments, concerts, xarrades o encontres.

D’entre la programació de concerts nocturns, cal destacar el concert de l’Orquestra Nacional Juvenil d’Uruguai el dimarts 11 de juliol, o l’actuació a càrrec del col·lectiu Lisarco Danza el dimecres 12.

A continuació, podeu consultar totes les activitats que es duran a terme a Cocentaina al llarg d’una setmana dedicada a les tècniques instrumentals més acurades, però també al vessant més humà i pedagògic de la música.

El SENT-ME torna a Cocentaina carregat d'activitats, concerts i música d'alta qualitatMés informació a www.turismococentaina.com

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

1 × 2 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.