El Col·lectiu l’Esquella es presenta a Agres amb l’objectiu de promoure la ramaderia ecològica

El Col·lectiu l'Esquella es presenta a Agres amb l'objectiu de promoure la ramaderia ecològica

El Col·lectiu l'Esquella es presenta a Agres amb l'objectiu de promoure la ramaderia ecològica

De la unió del projecte de llana ecològica “Llana Guirra” i el Concurs de Gossos de Ramat d’Agres, naix el Col·lectiu l’Esquella, una associació per promoure la ramaderia i la llana ecològica a les Comarques Centrals Valencianes.

La Filà dels Pastorets d’Agres va congregar el proppassat 9 de novembre a unes 50 persones d’arreu de les comarques, interessats en la ramaderia extensiva i la llana ecològica principalment, però també en donar-li vida als nostres pobles mitjançant projectes sostenibles i dignificadors de la vida rural.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

Una mostra de llana ecològica

L’objectiu principal del col·lectiu l’Esquella és crear una xarxa com la del Projecte Grípia a Catalunya, una associació que tracta de dignificar l’ofici de pastor i fer-lo atractiu als més joves. Aquest projecte engloba d’altres com l’Escola de Pastors,  l’Obrador Xisqueta (llana ecològica) o Terra Franca (recuperació de la terra de forma sostenible). En definitiva, crear un punt de trobada entre ramaders, artesans i consumidors a les nostres comarques.

Durant l’acte es projectà un vídeo de presentació on s’expliquen els diferents aspectes del projecte, i s’animà a col·laborar i a aportar noves idees als assistents.  Per finalitzar la presentació, hi hagué una picaeta de benvinguda per a tots els assistents.

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.