Àfrica també juga a Pilota Valenciana

Àfrica també juga a Pilota Valenciana
Imatge de la campanya de crowdfunding 'Àfrica juga'

Quatre joves de la Marina Alta han posat en marxa la iniciativa ‘Àfrica juga’ amb l’objectiu d’aconseguir crear una escola de Pilota Valenciana al Senegal. El projecte pretén conéixer la realitat dels pobles i la cultura senegalesa, a banda de donar visibilitat a l’esport valencià en l’escena internacional.

El projecte “Àfrica juga” naix de la inquietud de quatre joves de la comarca de la Marina Alta compromesos i interessats per l’àmbit esportiu i de la comunicació. Sacha Kruithof i Josep Roig coneixen bé el món de la Pilota Valenciana, ja que són pilotaris professionals, a banda d’estudiar diferents branques a la universitat. Per la seua banda, Mar Sala i Aurora Muñoz aportaran el vessant més intrínsecament comunicatiu i relacionat amb la imatge d’aquesta aventura, donada la seua formació en publicitat i audiovisuals.

Aquest projecte s’estendrà des del 10 fins al 26 d’agost, moment en què es proporcionarà material per a practicar l’esport al màxim nombre possible de xiquetes i xiquets. El viatge passarà per diverses regions del Senegal, i s’enregistrarà en vídeo per a, posteriorment, presentar-se en format documental al País Valencià cap a finals d’any.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

Els creadors d'”Àfrica juga” han llançat un Verkami per tal de finançar aquest projecte de cooperació i intercanvi cultural. A partir de 8€ com a aportació mínima podeu participar de la campanya, i rebre diverses recompenses que van des de samarretes fins a la coproducció del documental.

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.