Romu Agulló regala ‘Notas de Esperanza’ als dependents de l’Alcoià-Comtat

Romu Agulló regala 'Notes d'esperança' als dependents de l'Alcoià-Comtat

Romu Agulló regala 'Notes d'Esperanza' als dependents de l'Alcoià-Comtat

Romu Agulló, l’artista de chillout i productor musical contestà, va presentar el passat dissabte la cançó “Notas de esperanza”, un regal dedicat a la Plataforma en Defensa de la llei de Dependència de l’Alcoià-Comtat.

Agulló, acompanyat d’altres grans músics, presentà el CD al Centre Cultural “El Teular” de Cocentaina, els beneficis del qual anirien destinats íntegrament a la Plataforma. “Notas de Esperanza” transmet optimisme, valentia i, per descomptat, molta força per afrontar la vida diària.

Dependents i familiars contaren les seues experiències personals dalt de l'escenari

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

L’acte començà amb les intervencions d’alguns representants de la plataforma: dependents i familiars contaren les seues experiències personals dalt de l’escenari, tot i que també participà el públic assistent per expressar les seues sensacions. La Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de l’Alcoià-Comtat denuncia les retallades en les partides destinades a la Dependència, una circumstància que pot patir qualsevol, ja que “ser o no ser dependents és una qüestió de segons”. Així doncs, reivindiquen unes ajudes dignes, per protegir els seus drets i lluitar per la seua autonomia personal.

 Romu assenyalà que ens hauríem de prendre la dependència com a una cosa pròpia

Seguidament, Romu Agulló, amb la col·laboració especial de Pablo Inoue a la guitarra, Miquel Lluc a la percussió i Taré Darias al violí, feren sonar les “notes d’esperança”, una ventada d’il·lusió i bones vibracions per a cadascun dels oients. Romu, a més, assenyalà que ens hauríem de prendre la dependència com a una cosa pròpia,  que no s’ha de qüestionar, i que “El Teular” de Cocentaina hauria d’estar encara més ple, si cap.

Romu Agulló regala 'Notes de Esperanza' als dependents de l'Alcoià-Comtat

L’emblemàtica cançó sonà de nou al final de la vetllada, aquesta vegada amb la presència a l’escenari de tots aquells dependents que estaven presents a la sala.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

 

 

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.