“Incoherència, Indecència i Immoralitat”, per Hipòlit Agulló [Opinió]

 

Plataforma Llei Dependencia Alcoia Comtat Hipolit Agullo

Ahir, com molts del dijous de l’any, vaig anar a comprar al benvolgut i estimat Mercat de Cocentaina. Fent el recorregut per trobar el que volia, em vaig topar amb la pràctica totalitat dels nostres representants locals que concorren a les eleccions del proper diumenge 24, fent campanya electoral. Vaig tindre el plaer de parlar una estona amb cadascú d’ells mostrant-los la meua més sincera admiració i respecte pel coratge de voler aspirar a ser els nostres representants a l’Ajuntament de Cocentaina, agraint-los la tasca que fan, tant necessària pel bon funcionament organitzatiu del dia a dia de tots els socarrats i socarrades.

Ara bé, en passar, a saludar als representants del Partit Popular, vaig quedar despagat i indignat pel comentari que en feren quan, amb el cor en la mà, els vaig dir que, personalment, no anava a donar-los el meu vot, entre moltes altres raons, per la desfeta que fan i han fet els governants del PP amb la malaurada Llei de Dependència. Ells, demostrant una descaradura important, em varen dir que no tenien res a veure i que no podien fer rés per canviar-ho.

Quina mediocritat i burla a la intel·ligència. Com que no tenen res a veure?, si ells estan emparats baix les sigles i ideologia del seu Partit Popular on, en campanyes, se’ls ompli la boca en dir “Las persones son lo primero. Las persones son lo que importa”.

Si són conscients del que fan i representen i és veritat que volen recolzar a les persones dependents, com que no poden fer res?, que es presenten per altres sigles o que mostren el descontent als seus estaments superiors del partit, o, simplement, que no es presenten.
Però no, aquests veïns i veïnes de Cocentaina que són militants, simpatitzants o votants del PP, no sembla importar-los les persones més desfavorides de la societat, els importen altres coses o simplement les “seues persones”.

Davant aquesta incoherència, indecència i immoralitat, demà 23 de maig és el gran dia per a reflexionar.

No oblideu: “Tots podem ser dependents”

Hipòlit Agulló
Pare d’un fill gran dependent i membre de la Plataforma en defensa de les persones amb dependència de l’Alcoià/El Comtat

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Jordi Juan Pérez.
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  EVIDALIA HOSTING.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.