“Incoherència, Indecència i Immoralitat”, per Hipòlit Agulló [Opinió]

Compra a Dues Tasses

 

Plataforma Llei Dependencia Alcoia Comtat Hipolit Agullo

visita Vi Natural

Ahir, com molts del dijous de l’any, vaig anar a comprar al benvolgut i estimat Mercat de Cocentaina. Fent el recorregut per trobar el que volia, em vaig topar amb la pràctica totalitat dels nostres representants locals que concorren a les eleccions del proper diumenge 24, fent campanya electoral. Vaig tindre el plaer de parlar una estona amb cadascú d’ells mostrant-los la meua més sincera admiració i respecte pel coratge de voler aspirar a ser els nostres representants a l’Ajuntament de Cocentaina, agraint-los la tasca que fan, tant necessària pel bon funcionament organitzatiu del dia a dia de tots els socarrats i socarrades.

Ara bé, en passar, a saludar als representants del Partit Popular, vaig quedar despagat i indignat pel comentari que en feren quan, amb el cor en la mà, els vaig dir que, personalment, no anava a donar-los el meu vot, entre moltes altres raons, per la desfeta que fan i han fet els governants del PP amb la malaurada Llei de Dependència. Ells, demostrant una descaradura important, em varen dir que no tenien res a veure i que no podien fer rés per canviar-ho.

Quina mediocritat i burla a la intel·ligència. Com que no tenen res a veure?, si ells estan emparats baix les sigles i ideologia del seu Partit Popular on, en campanyes, se’ls ompli la boca en dir “Las persones son lo primero. Las persones son lo que importa”.

Si són conscients del que fan i representen i és veritat que volen recolzar a les persones dependents, com que no poden fer res?, que es presenten per altres sigles o que mostren el descontent als seus estaments superiors del partit, o, simplement, que no es presenten.
Però no, aquests veïns i veïnes de Cocentaina que són militants, simpatitzants o votants del PP, no sembla importar-los les persones més desfavorides de la societat, els importen altres coses o simplement les “seues persones”.

Davant aquesta incoherència, indecència i immoralitat, demà 23 de maig és el gran dia per a reflexionar.

No oblideu: “Tots podem ser dependents”

Hipòlit Agulló
Pare d’un fill gran dependent i membre de la Plataforma en defensa de les persones amb dependència de l’Alcoià/El Comtat

Autor

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.