‘Birding’, una experiència per descobrir els ocells de Diània

VISITA DUES TASSES
Compra a Dues Tasses

Les rutes guiades per Pego i les Valls ofereixen “ecoexperiències Birding”, una iniciativa per descobrir els ocells del nostre entorn.

La primera de les rutes guiades per Pego i les Valls que ofereix la mancomunitat fou una iniciativa ben enriquidora, on descobrirem el nostre entorn i els ocells que ens envolten. Tot de la mà de l’empresa “Magic & Nature“, especialitzada en turisme rural, ornitologia i educació mediambiental.

L’excursió començà a la Vall d’Ebo, analitzant els diferents ocells que habiten a la nostra ruralia. Els anomenats els tres mosquiters. Les oronelles, l’oroneta cuablanca (avió) i els falciots, tres aus que s’alimenten de mosquits i que ens protegeixen de les seues picades. També aprofitarem l’ocasió per a reivindicar la pau als nostres pobles i denunciar la contaminació acústica, causada majoritàriament per les curses de motocicletes, que omplen de soroll els pobles de la nostra Diània més rural.

VISITA VI NATURAL
visita Vi Natural

Seguidament s’endinsarem pels anomenats “Tolls” de la Vall d’Ebo. Una ruta ben popular que transcorre pels voltants del riu Ebo. Poguérem escoltar diferents ocells que habiten als nostres paratges, sempre amb les curoses indicacions de les guies. També amb l’ajuda de diverses aplicacions com “Birdnet“, per analitzar el cant dels ocewlls i “PlantNet” per a les plantes.

Les rutes guiades continuen aquest cap de setmana a La Vall d’Alcalà i l’Atzúbia. A l’Atzúbia podeu participar en aquesta ecoexperiència birding el pròxim 2 de maig!

SUBSCRIU-TE A CARAMELLA

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

4 − 2 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.