Andreu Valor i Just Sellés omplen de literatura, música i fotografia la plaça de Carrícola

Andreu Valor i Just Sellés omplen de literatura, música i fotografia la plaça de Carrícola

La passió per la música, la literatura i la fotografia es reuniren anit a la plaça de Carrícola. L’escriptor Just Sellés, acompanyat pel cantautor Andreu Valor, presentaren en un acte conjunt els seus respectius treballs artístics.

L’escriptor i el músic cantautor han emprés una “mini-gira” per alguns pobles de les nostres comarques per tal de presentar els seus treballs culturals i artístics. Valor va transmetre la seua música, versos cantats i escrits amb molt sentiment i estima. Sellés, per la seua banda, continua enarborant l’estendard de la mitja lluna, el corresponent al visir Al-Azraq, arreu de la Muntanya. Per arribar molt més directament als oients, el de Beniarrés presentà un llibre fotogràfic i documental que mostra la bellesa paisatgística del territori diànic que tant estimaren els nostres avantpassats, i que cal preservar en l’actualitat.

Andreu Valor i Just Sellés omplen de literatura, música i fotografia la plaça de CarrícolaL’acte, dividit en dues parts, va constar d’un concert- recopilatori amb alguns dels temes més emblemàtics del músic contestà, com ara “Ací em pariren”, “No sé odiar però vull” o “Teories contràries”; també, de la presentació del llibre “Al-Azraq, el visir que somiava la Muntaya”. Finalment, i com a cloenda, va tindre lloc un sopar “de baix braç” que va transcórrer amb molt d’èxit i amb una molt notable participació de les veïnes i els veïns provinents de tota la comarca.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

Aquesta cita literària, musical i fotogràfica passarà també pels pobles de Potries, el pròxim diumenge 21 d’agost, i el Verger, el dijous 25 d’agost.

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.