‘Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya’ es presenta al Mercat de Margarida

Just Sellés durant la presentació del seu nou llibre al Mercat de Margarida
VISITA DUES TASSES
Compra a Dues Tasses

'Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya' es presenta al Mercat de Margarida

L’alqueria de Margarida va celebrar el mercat corresponent al mes de maig el passat diumenge, amb un matí ben assolellat i temperatures estiuenques. Com a activitat cultural, els organitzadors programaren la presentació del nou llibre “Al-Azraq. El visir que somiava la muntanya”.

Productors d’arreu de les comarques oferiren el seu treball a tots els assistents que volgueren adquirir productes de proximitat, “del productor al consumidor”. A les diverses paradetes trobarem formatges, verdures i cerveses ecològiques. A banda,  l’artesania manufacturada, com ornamentació, bijuteria o complements de tot tipus, resultaren idonis per fer un bon regal el Dia de la Mare.

IMG_3021

VISITA VI NATURAL
visita Vi Natural

Finalment, els organitzadors programaren com a activitat cultural per a aquesta edició la presentació del llibre “Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya”. L’autor beniarresí Just Sellés va presentar aquest nou projecte, que es basa en un recull dels millors treballs fotogràfics de l’autor, així com l’aportació d’hipòtesis basades en la fase de documentació del personatge i el seu entorn.

En breus publicarem una magnífica entrevista amb Just Sellés al voltant del món de la fotografia i dels nostres ben estimats paisatges.

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
SUBSCRIU-TE A CARAMELLA