23.3 C
Alcoi
Dimarts, 16 juliol 2024

Botifarra actuarà amb l’Orquestra Simfònica de València al Gran Teatre de Xàtiva

Botifarra actuarà amb l'Orquestra Simfònica de València al Gran Teatre de Xàtiva

Pep Gimeno “Botifarra” i el pianista Pau Chàfer, acompanyats de l’Orquestra Simfònica de València, faran dos concerts la darrera setmana de juny.

Després d’un any de feina arranjant les cançons en format simfònic, Pau Chàfer i el cantaor socarrat presenten un nou projecte amb l’Orquestra Simfònica de València dirigida per Octavio Màs-Arocas, amb vora a 100 persones damunt de l’escenari. També podrem veure a l’escenari a artistes convidats com Vicent Torrent (Al Tall), Marina Rossell, Feliu Ventura, Miquel Gil i Paco Muñoz.

Aquesta iniciativa ha estat ideada pel músic Pau Cháfer, que ha arranjat la nostra música tradicional per a rondalla,  per a la seua interpretació amb orquestra simfònica.  Al Gran Teatre de Xàtiva podrem escoltar 10 cançons populars valencianes interpretades per 72 músics de l’orquestra simfònica de València, amb 16 membres de la rondalla , Pau Chàfer al piano i Pep Gimeno “Botifarra” cantant-les.

A hores d’ara  hi ha confirmats el 29 de juny al Palau de la Música de València i el 30 al Gran Teatre de Xàtiva.

Al següent enllaç ja estan a la venda les entrades per a València al preu de 15€.

Les entrades per al concert al Gran Teatre de Xàtiva estan disponibles a partir de hui al lloc habitual: a la Casa de la Joventut físicament i a Instanticket de manera telemàtica. Els preus oscil·len entre els 15 i els 18 euros tractant de que l’espectacle puga arribar a tot el món.

 

 

 

Autor

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.