Participa en el Concurs de Fotografia Micològica d’ASOMA

Comcurs Fotografia Micológica Ibi
Compra a Dues Tasses

Pots enviar les teues fotografies fins al 23 de setembre de 2022.

Ibi et convida a participar en un concurs on els fongs i bolets són els protagonistes, i en el que pot participar tot el món, sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.

El Concurs de Fotografia Micològica 2022 serà gratuït i podràs enviar fins a 3 fotografies originals sobre el món dels bolets i fongs silvestres. El primer premi serà de 200 euros, i el guanyador es farà públic el 16 d’octubre de 2022, amb una entrega de premis el 20 de novembre a la Fàbrica Rico d’Ibi. Participa!

visita Vi Natural

El Concurs de Fotografia Micològica ha estat organitzat per L’Associació Micològica Alacantina (ASOMA) amb la col·laboració del Museu de la Biodiversitat d’Ibi, el Jardí Botànic de l’Estació Biològica de Torretes, l’Ajuntament d’Ibi i el Centre Iberoamericà de la Biodiversitat (CIBIO) de la UA.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA MICOLÒGICA 2022

 1. Es tracta d’un concurs obert, hi poden participar totes les persones que ho desitgen, sense límit d’edat, sexe o nacionalitat.
 2. La inscripció serà gratuïta.
 3. El tema de les fotografies versarà sobre el món de la micologia (bolets silvestres).
 4. Totes les imatges han de ser originals.
 5. Les fotografies presentades en aquest concurs no hauran estat premiades a cap altre concurs, ni publicades a cap document escrit (llibre, revista, etc.).
 6. Les fotografies es presentaran en color o en blanc i negre. La tècnica serà digital. Els treballs es presentaran amb una resolució de 300 ppp i 3508 px al costat major.
 7. Cada autor podrà presentar un màxim de tres fotografies, podent obtenir com a màxim un premi. Els treballs hauran de ser remesos en format JPEG, abans de les 00:00 hores del 23 de setembre de 2022, a la següent adreça de correu electrònic: museo.bio@ibi.es
 8. Al correu electrònic on s’envien els treballs presentats, s’ha d’incloure la informació següent: Nom i cognoms de l’autor. – Adreça i Telèfon. – Títol de la/les obra/es. – Nom de l’espècie (si es coneix).
 9. Els socis han de fer constar la seua condició de tal.
 10. Les imatges guanyadores passaran a ser propietat de l’Organització.
 11. Els participants autoritzen l’Organització a la impressió, així com la difusió a qualsevol mitjà que tinga a veure amb aquest concurs o per a la promoció de futures edicions, fent constar el seu nom.
 12. Hi haurà un Jurat d’admissió i un altre de classificació, designats tots dos per ASOMA, i estaran formats per experts relacionats amb el món de la fotografia i la micologia.
 13. El veredicte del Jurat serà inapel·lable i el fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
 14. Categories i premis: 1. General (per a socis i no socis): -1° premi: 200 € – 2° premi:100 € 2. Associats (només per a socis): -1° premi: Dues invitacions per al Taller Gastronòmic i detall. – 2n premi: Dues invitacions per al Taller Gastronòmic.
 15. El veredicte del Jurat es farà públic el 16 d’octubre del 2022 a les 12.00h al Museu de la Biodiversitat d’Ibi.
 16. El lliurament de premis s’efectuarà el 20 de novembre del 2022 a la Planta de la Fàbrica Rico d’Ibi.
 17. Les fotografies estaran exposades al Museu de la Biodiversitat d’Ibi des del 14 d’octubre fins al 13 de novembre del 2022.
 18. Cap premi no es declararà desert.

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.