Neix el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Ciutat de Dénia

L’obra guanyadora està dotada amb 3000 euros i serà publicada per Andana Editorial el pròxim més de desembre.

L’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’editorial valenciana especialitzada en la publicació de llibres infantils i juvenils Andana Editorial, convoca el I Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia, dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora per part d’Andana Editorial.

El Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià està obert a la participació de qualsevol autor que presente una obra de narrativa original i inèdita, escrita en valencià i adreçada a lectors de 9 a 12 anys. L’extensió de l’obra no serà inferior a 30 pàgines ni superior a 70.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

El termini de presentació d’obres es del 24 de maig al 23 de juliol de 2018. Els originals es presentaran en format digital, USB o CD, junt amb la documentació requerida, en la Biblioteca Pública Municipal de Dénia. Cada participant pot presentar més d’una obra, sempre que ho faça de manera independent amb pseudònims diferents.

El nom de l’obra guanyadora es farà públic al mes d’octubre. Andana Editorial publicarà l’obra guanyadora, cabent la possibilitat de publicar-ne altres presentades al concurs si el jurat ho considera oportú.

 

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.