‘Lusa com a candidata a l’alcaldia és un luxe del qual Castalla no pot prescindir’

Lusa Monllor durant l'acte de presentació de la seua candidatura
Lusa Monllor durant l'acte de presentació de la seua candidatura
Compra a Dues Tasses
Un moment de la intervenció de Francesc Verdú
Un moment de la intervenció de Francesc Verdú

Lusa Monllor, aspirant a l’alcaldia de Castalla per la Coalició Compromís, presentà el passat dissabte la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals el 24 de maig. Ho feu amb el suport de molts companys i amics, d’entre els quals cal destacar la presència d’Enric Morera i Mireia Mollà, diputats a les Corts Valencianes.

L’acte se celebrà a la Comparsa Pirates de la localitat, i versava al voltant del lema “Amb Lusa Monllor, torna a somriure”. La castelluda, optimista i amb il·lusió, va emprendre amb la presentació el camí per canviar el panorama en la política local, la qual considera “un servei cap al poble i la ciutadania”, que s’ha de dur a terme des d’un partit que actue “de baix cap a dalt”. Lusa Monllor aposta per un poble participatiu, on tots tinguen la possibilitat de decidir “quina Castalla volem”.

visita Vi Natural
Lusa Monllor durant l'acte de presentació de la seua candidatura
Lusa Monllor durant l’acte de presentació de la seua candidatura

Lusa es confessà “enamorada del seu poble” i, per tant, mitjançant la candidatura a l’alcaldia adquireix una sèrie de compromisos amb cadascun dels sectors que formen la societat: l’agricultura, la indústria local, la cultura i, per descomptat, el Centre Històric que l’ha vist nàixer.

Mireia Mollà, Enric Morera i Lusa Monllor
Mireia Mollà, Enric Morera i Lusa Monllor

La presentació de Lusa com a cap de llista de Compromís comptà amb les intervencions de Mireia Mollà i Enric Morera, diputats a les Corts Valencianes, i de Francesc Verdú, membre de la coalició municipal. Tots tres manifestaren el suport incondicional cap a Lusa, i reivindicaren un nou model polític al País Valencià.

Mireia Mollà afirmà que el 2015 és l’any del canvi i la construcció d’unes institucions representatives; Enric Morera, per la seua banda, va ratificar que Compromís està format per gent humil,  situats al costat de les persones, per a qui governen. Francesc Verdú va exposar el discurs més proper a la candidata, a qui considera una persona “capaç, honrada i sensible”. Segons Verdú, “tenir a Lusa com a candidata a l’alcaldia de Castalla és un luxe del qual el poble no pot prescindir”.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Autor

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella