Les ‘Musiqueries Simfòniques’ de Dani Miquel inunden el pavelló esportiu de Bocairent

VISITA DUES TASSES
Compra a Dues Tasses

Al voltant de mil persones, d’entre menuts i grans, varen gaudir amb l’espectacle “Musiqueries Simfòniques”. Dani Miquel i la Banda Jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent interpretaren junts algunes de les peces infantils més populars del cantacançons de la Ribera.

Amb una bona dosi d’optimisme, “La vida és una festa” encetà el so de les “Musiqueries Simfòniques” a Bocairent. Aquest espectacle musical barreja les tonades infantils més conegudes a hores d’ara al País Valencià amb la música de banda. Així, Dani Miquel i la Banda Jove de l’AUM de Bocairent interpretaren junts tot un repertori musical alegre, participatiu i il·lusionant. Tant és així, que l’assistència al concert fou realment massiva: al voltant de mil persones, d’entre menuts i grans i amb entrada lliure, gaudiren d’un espectacle ben divertit, perquè les rialles no entenen d’edat.

Les Musiqueries Simfòniques de Dani Miquel inunden el pavelló esportiu de BocairentTots plegats, i mitjançant notes musicals, recordaren i homenatjaren Enric Valor, un dels nostres referents literaris i culturals per exel·lència. A més a més, cantaren a una veu històries tan dolces com la de “La princesa ratolina”, que es volia casar, o la de “La Maria no té por”, que va convertir el temor en amistat cap als espantacriatures valencians.

VISITA VI NATURAL
visita Vi Natural

Fet i fet, entre cants i balls, els músics i el cantacançons s’acomiadaren de les xiquetes i els xiquets de Bocairent amb la consigna clau que cal confiar a les generacions més joves que arriben: “Parla sempre valencià”.

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

2 + eight =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.