La segona edició del concurs ‘Foto- Fireta’ de Muro ja té guanyadors

La segona edició del concurs 'Foto- Fireta de Muro' ja té guanyadors
1r Premi. "Celebrant la Fireta". Fotografia de Francisco Gil

L’associació fotogràfica “Flasheros” de Muro ha comunicat els resultats de la segona edició del concurs “Foto-Fireta”, que enguany ha comptat amb una notable participació.

La Fireta de Sant Antoni de Muro s’ha convertit en l’escenari ideal per als amants de la fotografia. Per segon any consecutiu, l’Associació “Flasheros” va convocar un concurs fotogràfic amb l’objectiu de fomentar la participació de tots els assistents, convidats a plasmar la seua experiència i visió personal durant els dies de fira. Els organitzadors han destacat la bona acollida del concurs, on s’han presentat un total de 41 fotografies.

Francisco Gil, procedent d’Ibi, ha guanyat el 1r premi de la categoria general, amb la fotografia “Celebrant la fireta”. La seua imatge reflexa la quotidianitat d’una jornada de fira, la germanor pròpia d’una reunió d’amics que gaudeix de l’essència dels productes locals i els costums murers.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

Inmaculada Navarro, per la seua banda, ha guanyat el 1r premi en la categoria local. La seua instantània mostra les danses locals, una part ben important que dóna vida i visibilitat a l’esdeveniment. Navarro ha triat un enquadrament proper, on els detalls de la indumentària tradicional juguen un paper essencial.

L’equip de Diània Televisió també va participar del concurs fotogràfic amb un retrat dedicat a la infantesa. “Pintant la fira” mostra a dos xiquets realitzant un taller de manualitats, dotant de color i il·lusió un esdeveniment que perdura fins als nostres dies gràcies al llegat i la transmissió intergeneracional. Un esdeveniment que, si més no, resulta imprescindible per comprendre el tarannà cultural d’aquesta encisadora vila del Comtat.

“Pintant la fira”. Fotografia presentada per Diània Televisió

 

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.