La Costera organitza un concurs fotogràfic pel Dia Mundial del Medi Ambient

La Costera organitza un concurs fotogràfic pel Dia Mundial del Medi Ambient
VISITA DUES TASSES
Compra a Dues Tasses

La iniciativa tracta de fomentar pràctiques saludables entre els més joves, relacionades amb la natura.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat La Costera – Canal ha iniciat un repte per al Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny. A més, tota la joventut que realitze l’activitat proposada des de l’entitat, entrarà a participar en un sorteig d’un Pack d’Experiència.

El repte consisteix en fer una fotografia entre les 6 propostes que ha determinat l’àrea de Joventut i publicar-la a una de les xarxes socials (Twitter, Facebook o Instagram) etiquetant sempre a la Mancomunitat La Costera – Canal i seguint el perfil de l’entitat.

VISITA VI NATURAL
visita Vi Natural

Les activitats proposades pel departament són les següents: realitzar una imatge amb una flor, abraçar un arbre, una selfie passejant; una foto de la senda per on es camina, una imatge amb el cartell de la senda; i/o una fotografia saltant en mig de la natura.

La persona participant haurà d’escollir una activitat i fotografiar el moment i, seguidament, publicar la imatge a una xarxa social etiquetant a la Mancomunitat o al Departament de Joventut en el cas d’Instagram. Una vegada realitzat aquest pas, el participant entrarà dins del sorteig que se celebrarà el dia 15. Les fotografies es podran publicar des del mateix 05/06/2020 fins al 12/06/2020 inclòs.

 

SUBSCRIU-TE A CARAMELLA

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

3 × one =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.