Just I. Sellés enarbora l’estendard d’Al-Azraq arreu de La Muntanya

Just I. Sellés empren una gira d’estiu per presentar la seua segona novel·la, “Al- Azraq El Blau”, i així donar a conéixer l’emblemàtic personatge arreu de la terra que tant va estimar.

Just I. Sellés enarbora l'estendard d'Al-Azraq arreu de La Muntanya

Durant els mesos de juliol i agost, Sellés visitarà molts dels pobles pertanyents a les Comarques Centrals Valencianes, Diània, La Muntanya, Contestània o les Valls, Tugur Tudmir o Yibal Balansiyya.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

L’Orxa, Beniarrés, Castelló del Rugat, Planes, Agres o Margarida són algunes de les destinacions en què l’autor beniarresí difondrà la croada valenciana del Tirà com mai ens l’han contada, des del punt de vista del bàndol vençut.

Sellés ha treballat en la creació de la novel·la al voltant de 5 anys. La crònica del visir Al-Azraq compta amb un extens llistat de referències bibliogràfiques que, a més d’aportar versemblança a l’obra, la converteixen en un referent del gènere històric.

La majoria de les presentacions seran a l’aire lliure, l’estiu i el bon temps ens conviden a gaudir de “la fresca”. Algunes d’elles comptaran amb la celebració d’un sopar popular, i amb la col·laboració del cantautor Vicent Savall , que acompanyarà l’autor amb la seua música.

Portades[4]

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.