Jorge Ramos i David Segarra expliquen la vida i resistència a Palestina

El Col·lectiu “La Foraca” de Castalla organitzà un acte al voltant de Palestina amb la presentació dels llibres Viure, morir i nàixer a Gaza de David Segarra, i Existir es Resistir, de Jorge Ramos.

Jorge Ramos, doctor en història, parlà sobre la història del conflicte a Palestina des dels inicis del procés de colonització, fins a l’actualitat amb el moviment de boicot als productes israelians, tal com s’exposa al llibre Existir es Resistir, del qual és coautor.

 

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

“La resistència i resiliència Palestina es basa fonamentalment en l’estructura comunitària, familiar, social…que és indestructible”

David Segarra destacà la forta comunitat que té Palestina i la capacitat d’afrontar tots els problemes conjuntament. També la semblança entre el País Valencià i Palestina, dos països mediterranis amb paisatges i societats molt similars: “els Palestins són com els valencians antics, com els valencians de poble“. Criticà durament la deshumanització dels mitjans de comunicació actuals, on únicament es mostren notícies dolentes i negatives de determinades societats, com la valenciana o la palestina.

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.