El castellut Antonio Vicent inicia la volta al món en clau floral

Antonio Vicent inicia hui el projecte Floral Adventureuna forma de descobrir la cultura i la tradició floral associada a cada país, al voltant dels cinc continents.

Amb Floral Adventure, el castellut pretén mostrar la bellesa a l’àmbit de les flors i les plantes, així com les emocions que aquestes transmeten als diferents països del món.

Antonio comptarà amb un pressupost diari de 40 € durant el viatge i, tot i ser plenament conscient de l’actual situació laboral, decideix arriscar tot pel seu somni: descobrir nous països, cultures i costums florals amb la seua motxilla com a acompanyant.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

Floral Adventure

El primer destí és Bèlgica: Antonio visitarà el lloc on l’any vinent s’exposarà l’anomenada “Catifa floral”, un gran tapís floral amb una extensió de 1.800 m2, que es podrà contemplar des del balcó de l’Ajuntament, obert als ciutadans cada dos anys.

Florista des dels 17 anys, emprèn aquesta “aventura floral” amb el suport incondicional de família i amics, els quals defineixen la seua idea, bé com a una “autèntica bogeria”, o bé, com a una “autèntica genialitat”.

Podeu seguir cada pas del seu trajecte arreu del món a través del seu web: www.floraladventure.com, i també mitjançant les xarxes socials Facebook i Twitter.

El castellut Antonio Vicent inicia la volta al món en clau floral

 

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.