La Manco reivindica el paper del treball de la dona amb motiu del 8 de març

VISITA DUES TASSES
Compra a Dues Tasses

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat sol·licita la col·laboració de les dones de les comarques per a reivindicar el paper de la dona treballadora.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, en col·laboració amb la Mancomunitat del Xarpolar, treballa en una campanya de visibilització del treball de la dona a les nostres comarques. El departament d’Igualtat llançarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, un vídeo per a reivindicar la importància que ha tingut el treball de les dones a la nostra societat.

A partir de fotografies antigues, dones de les comarques explicaran els treballs que han desenvolupat les dones als seus municipis, en qualsevol àmbit de la societat: a la llar, al camp, a l’artesania, les empreses…

VISITA VI NATURAL
visita Vi Natural

Per tal de comptar amb el màxim de testimonis possible, la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat sol·licita la col·laboració de dones dels municipis, enviant el seu vídeo a igualtat@lamancomunitat.org o per Whatsapp al 689 41 82 91.

Pot participar qualsevol dona dels municipis que integren ambdues mancomunitats, gravant-se a un vídeo en horitzontal, d’aproximadament un minut explicant una fotografia antiga (anterior a 1990) on es mostre a una dona desenvolupant un treball. Les contribucions es podran remetre fins al 14 de febrer.

SUBSCRIU-TE A CARAMELLA

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

nine − 4 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.