Just Sellés publica l’audiovisual “Diània, Terra Nostra”

Compra a Dues Tasses

“Diània Terra Nostra” és un viatge per les nostres comarques en format audiovisual realitzat durant 9 anys per l’escriptor i fotògraf de Beniarrés, Just Sellés.

L’escriptor Just Sellés ha fet públic “DIÀNIA TERRA NOSTRA“, un audiovisual que fins ara soles es podia gaudir a les seues presentacions. Aquest treball és el resultat de 9 anys de gravacions arreu del territori diànic per tal de documentar els 138 paratges que inclou el llibre del mateix nom i que també són l’escenari de les novel·les “Al-Azraq ,El Blau” i “Amira, l’Última Flor de la Muntanya” (clica per comprar!) .

L’autor recomana escoltar el vídeo amb auriculars per emocionar-nos de la mateixa forma que ho fa el rapsode Joan Femenia, encarregat de recitar la poesia que acompanya el vídeo. La vibrant música que escoltarem és del teclista Carlos Estella.  Al nostre web podeu veure també una mega-entrevista que li férem a l’autor pels paratges de la seua primera novel·la.

visita Vi Natural

 

Diània Terra Nostra audiovisual
Entrevista amb Just Sellés amb motiu de la novel·la “Al-Azraq,El Blau”

 

Diània terra nostra és un emocionat viatge per les més antigues sendes de les nostres muntanyes. Una expedició encapçalada i guiada per tres personatges il·lustres, possiblement els més entusiastes i erudits exploradors que ha conegut mai l’agraciada Diània: Cavanilles, Joan Pellicer i Rafael Cebrián. Tots tres ens portaran de la mà pels més bells paisatges de la terra, de vegades acompanyats d’altres entesos col·laboradors, avançant tots junts en grup per vells camins empedrats, sovint sobre un bon talló de neu, o per estretes sendes cingleres, plovent, al capvespre, o ja en nit tancada, en altres ocasions progressant individualment en segura cordada per angostos barrancs, o per fabuloses crestalleres, a poqueta nit, o en clarejar el dia, albirant paisatges rocallosos, corprenedors, tardorencs, majestuosos, feridors: castells enlairats, penyals impossibles, poderosos cims i esmolats crestalls, barrancs que bramen ses aigües, joioses fontetes, vertiginosos penya-segats, ombrívoles caves, despoblats solitaris i oblidats, enrunades torres i talaies, captivadores valls, ullals, coves, illots, tolls i marjals, entre altres nombrosos i encisadors indrets.

La necessitat de documentar els escenaris de les seues novel·les anima els escriptors a viatjar. Eixa gojosa necessitat documental és la mateixa que ha empentat Just I. Sellés a prendre alè, farcir la motxilla i seguir les petjades d’aquells que obriren pas al camí davant d’ell. Amb l’ingent treball de Cavanilles sempre present, les entusiastes i corprenedores paraules de Joan en la memòria i el bon fer de l’esforçat amic i mestre Cebrián dintre de la motxilla, l’escriptor de Beniarrés ha fet de la necessitat una emoció vital que ací i ara desitja compartir. No, res no hi ha com la terra d’un, que no debades galopa el cor quan SENT.

 

 

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.