Contant, cantant i versant a La Riera d’Agres

Contant, cantant i versant a La Riera d'Agres
VISITA DUES TASSES
Compra a Dues Tasses

La granja escola La Riera d’Agres va acollir el Festival de la Paraula per quart any consecutiu, un encontre entre narradors, músics i poetes reunits en un entorn captivador per fer el que millor saben: contar milers d’històries i rondalles a menuts i grans, durant un cap de setmana en què tan sols la paraula és protagonista.

La jornada de diumenge comptà amb les actuacions de la narradora oral barcelonina Mon Mas, Maricuela, vinguda des de Teruel, Dani Miquel, el cantacançons de l’Alcúdia, o la companyia Lluerna Teatre d’entre molts altres. Els assistents gaudiren amb històries i teatralitzacions de tota mena, amb temàtiques ben variades que conviden a la reflexió i la fantasia.

El Festival de la Paraula, segons indica la rondallaire Almudena Francés, no es concep sense La Riera d’Agres. “La granja escola La Riera d’Agres és el paradís, i el naixement del festival va vindre lligat a la granja, ambdós són ja un binomi inseparable”.

VISITA VI NATURAL
visita Vi Natural

Contant, cantant i versant a La Riera d'Agres

Entre actuació i actuació, vàrem enregistrar en format audiovisual alguns dels contes, de la mà dels narradors professionals, tot i que també d’alguns voluntaris que s’animaren a fer més ric el nostre patrimoni rondallístic, la tradició oral que ha passat de generació en generació, i que perdura avui dia. Els vídeos s’empraran als centres educatius com a material didàctic de la mà de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat.

La cloenda del festival va vindre acompanyada d’una jam musical, on tothom s’animà a cantar i ballar al ritme de melodies autòctones, amb l’alegria contagiosa que suposa transmetre la paraula, també mitjançant cançons.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

2 comentaris

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

seventeen + 20 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.