‘Com Sona L’ESO’ recull el III Premi Valor a la promoció del valencià

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat guardonà anit el projecte musical “COM SONA L’ESO” per la normalització de la nostra llengua i la seua aportació a l’educació.

Fàtima Sanmiguel, acompanyada d’un grapat d’alumnes de Com Sona l’ESO, encetaren l’acte a l’Espai Torreta de Cocentaina amb una simpàtica presentació musical explicant aquest projecte juvenil i els motius que  han portat a la Coordinadora a premiar-lo.

Seguidament fou el torn per al contestà Josep Alcover, creador del projecte, qui arreplegà el III Premi Valor i explicà a tots els assistents la feina realitzada en cada edició per a que centenars d’alumnes aprenguen música, però el més important, aprenguen a ser persones. La trobada musical, que ja va per la dihuitena edició, uneix a professorat i alumnat de l’escola pública en un macroconcert amb 1500 músics d’arreu dels països catalans.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

'Com Sona L'ESO' recull el III Premi Valor a la promoció del valenciàFinalment, alguns alumnes de COM SONA L’ESO interpretaren un recull de cançons en diferents idiomes i en acabar l’acte es feu un sopar de germanor per a tots els assistents.

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.