“Bruixes, dimonis i misteris” ens apropa a la cultura popular del País Valencià

“Bruixes, Dimonis i Misteris”, un recull de relats basats a la literatura de tradició oral, pretén donar a conéixer la cultura popular del País Valencià. Les històries i llegendes, emmarcades entre la imaginació i la vida diària, s’han extret de nombroses fonts literàries, de documents de segles passats, o bé, l’autor les ha viscut en primera persona i, per tant, aporta la seua experiència personal.

Àlvar Monferrer, doctor en Filosofia i Lletres en la Universitat de Barcelona, i especialista a l’àmbit de l’Etnologia (la ciència que estudia els diferents pobles i cultures al món antic i actual), va guanyar el 15é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular per aquesta obra el passat novembre.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

Edicions del Bullent, com a col·laboradors amb el guardó, editaran el llibre, que eixirà a la venda “oficialment” el pròxim mes d’abril. Com a oferta “pre-publicació”, l’editorial ens convida a descobrir la cultura popular pròpia al preu exclusiu de 11,90€, fins el 20 de març.

“Bruixes, dimonis i misteris” ens apropa a la cultura popular del País Valencià

L’objectiu d’aquesta publicació no és altre que el d’apropar lo insòlit de la nostra cultura, tot allò que, per no contar-se i difondre’s, queda a l’oblit.

Actualment és ben conegut què és això de la Santa Companya gallega, o que els morts de les tribus índies van a parar al cel del gran Manitú. D’aquestes històries en tenim tantes com els gallecs, els pobles foscos de l’Europa del nord i del centre, o els indis americans.

Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.