Biar exigeix la reapertura del servei d’urgències 24 hores

Biar exigeix la reapertura del servei d'urgències 24 hores

 El Centre Social José Hernàndez Parra va acollir la xerrada “Què podem fer? Per la reapertura de les urgències 24H“, a càrrec d’Aída Campos i Eduard Garcia, i amb la col·laboració d’Herminio Grueso de la Plataforma Pro Ambulància d’Alcoi, el passat 2 de desembre.

Contracta un VPS d'Aielo de Malferit!

PonentsEls ponents van fer un repàs als fets que han conduit a que el poble de Biar ja no compte amb un servei tan bàsic com són les Urgències 24 hores, així com la falta d’accions que s’estan duent a terme des de l’administració local per a solucionar-los, a pesar del fet d’haver reunit més de 1.500 firmes entre tots els habitants de la vila.

De la xerrada també van nàixer iniciatives, com la de construir una plataforma semblant a la d’Ibi, per fer força entre totes les veïnes i veïns de la localitat davant de la manca d’ajudes per part dels responsables polítics.

El públic va participar a l'acteL’acte, que va reunir a unes 50 persones i que en principi soles indicava que es feia amb col·laboració amb el Grup de Suport a les Candidatures d’Unitat Popular de Biar, finalment es va poder celebrar gràcies a un canvi al cartell, indicant que els organitzadors éren l’Associació de Pensionistes del poble, ja que l’ajuntament va posar com a exigència que tenia que fer-se a través d’aquesta associació “probablement perquè pensaren que es tirarien arrere“, segons comenta un dels organtizadors.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
Visita la web de Caramella, revista de música i cultura popular

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Jordi Juan Pérez.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  EVIDALIA HOSTING.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.