Andreu Valor estrena Verkami per al nou disc “A mamar tots els versos”

Andreu Valor a mamar tots els versos
Compra a Dues Tasses

Andreu Valor presenta “A mamar tots els versos” en Verkami: un homenatge a Estellés i la cultura valenciana

Aprofitant l'”Any Estellés“, que commemora el centenari del naixement del poeta de Burjassot, Andreu Valor presenta a Verkami un disc que promet ser un homenatge profund i sentit a l’obra d’un dels poetes i escriptors més emblemàtics i influents dels Països Catalans. “A mamar tots els versos” constarà d’onze temes, cadascun d’ells una adaptació musical d’un poema d’Estellés, seleccionats amb cura i devoció per part de Valor.

El disc, que busca reivindicar la figura d’Estellés i la llengua catalana davant els intents d’invisibilització per part de certs sectors polítics, és també un crit a favor de la persistència dels projectes culturals. A través de la música, Andreu Valor i els seus col·laboradors, Blai A. Vañó i Hèctor Tirado, proposen una nova manera d’entendre l’obra d’Estellés, amb arranjaments moderns i la inclusió d’un quartet de cordes que promet deixar una empremta inoblidable en l’oient.

visita Vi Natural

No he desitjat mai cap cos com el teu.
Mai no he sentit un desig com aquest.
Mai no el podré satisfer -és ben cert.
Però no en puc desistir, oblidar-te.
És el desig de la teua nuesa.
És el desig del teu cos vora el meu.
Un fosc desig, vagament, de fer dany.
O bé el desig simplement impossible.
Torne al començ, ple de pena i de fúria:
no he desitjat mai cap cos com el teu.
L’odi, també; perquè és odi, també.
No vull seguir. A mamar, tots els versos!

La poesia d’Estellés que dona nom al disc.
Estellés a mamar tots els versos

El projecte de Verkami no és només una crida a la participació econòmica, sinó també un gest de compromís amb la cultura i la comunitat. En paraules d’Andreu Valor, el micromecenatge es presenta com una alternativa romàntica i col·lectiva davant les adversitats econòmiques que afronta la indústria musical, permetent compartir l’amor i la dedicació per la música amb aquells que realment l’aprecien.

A mamar tots els versos” no serà només un disc, sinó també un espectacle viu, amb una nova escenografia i una dinàmica que promet fer d’Estellés un element central, no només a través dels seus poemes sinó com a part activa de l’experiència musical.

Andreu Valor i el seu equip fan una crida a tots aquells que valoren la cultura, la música i la poesia a sumar-se al projecte a través de Verkami. Entre les recompenses, els mecenes trobaran no només el seu agraïment etern, sinó també la satisfacció de formar part d’un projecte que busca fer front a les adversitats amb art, poesia i comunitat. Per a més informació i per a fer les vostres aportacions, visiteu el projecte “A mamar tots els versos” en Verkami.

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.