Albaida i l’absència del vehicle de la policia local per José Ramon Tormo

Compra a Dues Tasses

Tothom sap que la nostra ciutat passa per un moment econòmic molt dolent, i l’Ajuntament no és cap excepció, cert és que som una de les ciutats més endeutades de la Vall d’Albaida i pot ser del País Valencià, però això no és cap excusa per a deixar els ciutadans desprotegits, no és cap excusa per deixar els professionals de la seguretat de la ciutat sense mitjans per poder desenvolupar la seua tasca en garanties.

No és possible que l’equip de govern d’Albaida estiga prorrogant pressupostos any rere any i no siguen capaços d’elaborar un pressupost propi on es mire de cara a la ciutadania i s’interesse per solventar les necessitats d’aquesta. Sembla que pressupost rere pressupost, s’improvisa per allargar una mena de transició fins que arriben les properes eleccions, tant es aix,í que podem trobar partides pressupostàries desmesurades que estan aprop del 10% de pressupost anyal, com la de despeses jurídiques que suma un total de 585.000 € i no puguen trobar la fórmula per a què la policia local puga fer la seua tasca dotant aquesta d’un vehicle amb unes mínimes condicions.

visita Vi Natural

Segons diu l’ajuntament en la seua nota aclaridora “l’Ajuntament no te constància del mal estat del vehicle”, pel que pareix l’Ajuntament no s’entera de res del que passa a la nostra ciutat. Un vehicle d’emergències en 14 anys d’antiguitat no és el més adequat per al bon funcionament del cos de policia.

Esperem un canvi polític capaç de solventar els vertaders problemes de la ciutadania, canvi que cada vegada és més possible.

José Ramón Tormo
Coordinador d’EU d’Albaida

"Palau dels Milà i Aragó i la plaça Major d'Albaida, al fons l'ajuntament" .
Palau dels Milà i Aragó i la plaça Major d’Albaida, al fons l’ajuntament” by JoanbanjoOwn work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Autor

Benvinguts a Diània!

Subscriu-te i rep al teu correu les novetats i esdeveniments setmanals de les comarques de Diània.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

visita Caramella

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.