16.1 C
Alcoi
Divendres, 24 maig 2024

Samuel Martín presenta ‘Manual de lucha contra el cambio climático’ en AlcoiSamuel Martín presenta 'Manual de lucha contra el cambio climático' en Alcoi

La Carrasca – Ecologistes en Acció organitza la presentació del llibre “Manual de lucha contra el cambio climatico” de Samuel Martín el pròxim 6 de febrer en Alcoi.

El sistema de producció en què vivim ha generat una devastació social i ambiental sense precedents en la història de la humanitat. De totes les transformacions, el canvi en la composició de la nostra atmosfera i el calfament global del planeta destaquen pel seu potencial catastròfic, ja que modifiquen els climes en què la nostra espècie ha proliferat.

Cal entendre tot el que està ocorrent al nostre món, i fer-ho de la manera més ràpida possible. El manual que presentem, de divulgació científica i de lluita, fa un repàs a la base científica del canvi climàtic i ens informa sobre el possible escenari que s’obri per a l’Estat espanyol i per al món segons els camins pels quals la civilització opte en els pròxims anys. Energia, transports, alimentació, salut, boscos, oceans, riquesa, economia, desigualtat, democràcia, poder etc., són assumptes relacionats amb el canvi climàtic; no hi ha cap aspecte de la nostra vida que no es veja afectat.

El Manual de lucha contra el cambio climático recull les dades científiques més actualitzades i més fiables, amb l’objectiu d’explicar des del començament què està passant amb el clima i amb el planeta, què succeirà en el futur i què podem fer col·lectivament per a fer front a esta situació. A més, analitza les solucions que hi ha, però des d’una perspectiva crítica: no totes són bones,
moltes no funcionen i fins i tot tenen l’efecte contrari al que necessitem.

L’escenari no és bo i la possibilitat que fem irreversible la destrucció causada al planeta és molt real. Tenim poc de temps i molt a fer. Si l’espècie humana pretén tindre un futur, necessita de lluitadors i lluitadores, persones informades, organitzades i decidides a rescatar el futur. Eixa és la raó d’este manual de lluita. Per a aprendre i per a ensenyar a combatre.

La presentació serà en Detroit Llibres a partir de les 19,30 hores.

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

three + nineteen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.