15.4 C
Alcoi
Dimecres, 17 abril 2024

Ovidi 4 amb Toti Soler actuaran al Teatre Calderón d’AlcoiOVIDI 4 TOTI SOLER

L’espectacle d’Ovidi4 arriba a Alcoi acompanyat de Toti Soler i amics.

Ovidi 4 recorden Ovidi Montllor en el marc del 29è aniversari del seu traspàs i també donen suport a l’òpera prima de Jana Montllor, “On eres quan hi eres?”, una pel·lícula que explora l’impacte i la influència d’Ovidi en les generacions posteriors, i ho faran el pròxim 10 de març al Teatre Calderón d’Alcoi.

L’espectacle d’Ovidi 4 compta amb la participació de Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernández, membres originals de la formació, i s’enriqueix amb la presència de Toti Soler, músic de renom que ha estat una figura clau en la música catalana i guitarrista d’Ovidi Montllor. A més, altres artistes convidats de l’escena valenciana se sumen a l’homenatge, creant una nit memorable que transmet el llegat d’Ovidi Montllor a través de la música, la poesia i el compromís social: Feliu Ventura, La Maria i Miquel Gil.

Ovidi Montllor, nascut a Alcoi i traslladat a Barcelona, va ser un pioner en la seva època, combinant la seva passió per l’art amb un profund compromís polític i social. La seva obra es caracteritza per una profunda humanitat, una crítica social aguda i un estil inconfusible que va des de la cançó protesta fins a la interpretació teatral. La seva influència es percep en diverses generacions d’artistes i continua sent una font d’inspiració per a la cultura catalana i valenciana.

L’acte d’Ovidi4 a Alcoi, doncs, no només és un tribut a la figura d’Ovidi Montllor, sinó també una manifestació de la vitalitat de la cultura valenciana, un recordatori de la importància de mantenir viu l’esperit crític i creatiu en les arts. És una oportunitat per a les noves generacions de connectar amb la història i els valors que Ovidi va representar, i un exemple del poder de la música i la cultura per a unir persones al voltant d’un llegat comú.

Podeu comprar les entrades d’Ovidi 4 amb Toti Soler al següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

fourteen + 8 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.