25 C
Alcoi
Divendres, 12 juliol 2024

Onil acull un concert solidari a benefici d’APCAOnil acull un concert solidari a benefici d'APCA

Les escoles d’Ibi i Onil s’uneixen a l’Asociación de Paralíticos Cerebrales de Alicante per oferir un concert inclusiu i benèfic el pròxim 15 d’abril.

De la col·laboració de diverses associacions i entitats, s’ha organitzat el primer concert inclusiu que l’Associació de Paralítics Cerebrals d’Alacant celebrarà a Onil. Més d’un centenar d’alumnes procedents de les escoles de música Castell Vermell d’Ibi, Centre Instructiu Musical i  l’IES La Creueta d’Onil i persones usuàries dels centres d’APCA, actuaran el diumenge 15 d’abril a l’Auditori del Centre Cultural a partir de les 18 hores.

Es tracta del primer concert en el qual persones amb paràlisi cerebral participen al costat d’altres escolars en un concert. Aquesta vegada interpretaran en llengua de signe el tema “Gente sin más” , que és el lema de l’Associació. La cançó està composta pel musicoterapeuta dels centres d’APCA, Paco Galindo.

L’esdeveniment té un caràcter benèfic i és una activitat organitzada costat de l’Ajuntament d’Onil. El concert portarà precisament el títol de la cançó de l’Associació, que té com a objectiu fer visible aquesta diversitat funcional i facilitar la integració. Amb un preu simbòlic de quatre euros, l’entitat alacantina destinarà els fons per al seu projecte d’obertura d’un Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca (CDIAP) a Onil.

Des APCA, es pretén que sigui una jornada lúdica i una oportunitat per donar a conèixer l’Associació que des del mes passat col·labora amb el consistori d’Onil mitjançant un programa de tallers i xerrades.

Concert en Ibi el 18 de Maig

Ibi també serà escenari d’un segon concert que se celebrarà el 18 de Maig al Centre Cultural Salvador Miró. Aquesta vegada amb la col·laboració de l’IES Fra Ignacio Barrachina i les escoles musicals que participen al concert d’Onil.

Autor

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.