19.2 C
Alcoi
Dissabte, 23 setembre 2023

Cocentaina celebra la XXIII Mostra de Teatre Amateur durant el mes de febrer


El esdeveniment acaba el 25 febrer 2023


Mostra Teatre Amateur Cocentaina 2023

La XXIII Mostra de Teatre Amateur portarà 3 obres d’arreu del País Valencià després d’una acurada selecció.

Cocentaina comença aquest cap de setmana la XXIII Mostra de Teatre Amateur “Vila de Cocentaina” amb l’obra “Don Quijote de los Infiernos” del grup Altrote Teatro d’Elx.

Aquesta XXIII Mostra de Teatre Amateur exhibirà dues obres entre més de trenta presentades d’arreu del País Valencià, a més d’una per a públic infantil que es realitzarà el diumenge 19 de febrer a migdia.

La XXIII Mostra de Teatre Amateur “Vila de Cocentaina” tancarà el teló dissabte 25 de febrer amb “L’obra quasi perfecta”, a càrrec del grup Teló Teatre. El preu de l’entrada d’aquest dia serà de 5€.

Podeu adquirir les entrades al següent enllaç.  També cal entrada per a les sessions gratuïtes.

Dissabte 11 de febrer

20:00 hores : “Don Quijote en los infiernos” de Carlos Maciá, pel grup Altrote Teatro d’Elx. Entrada gratuïta.

Sinopsi: Un ancià malalt d’alzheimer es creu El Quijote. El seu cuidador intentarà ajudar-lo a recordar la seua pròpia vida, seguint-li el joc. Una muntanya russa d’emocions, entre la comèdia més absurda i el dolor més humà i profund.

Diumenge 19 de febrer

12:00 hores: “No hay derecho” dirigida per Gonzalo Fernandez, interpretada pel grup Katarsis Teatro de Santa Pola. Entrada gratuïta.

Sinopsi: És la història de Karla, una xiqueta que viatja en somni, a un “món d’adults” on no existeixen els xiquets. Què succeiria si els adults oblidàrem que una vegada vam ser xiquets? I si a aqueix món arribés una xiqueta i no sabérem qui és o d’on ve aqueix estrany ser, confonent-la amb un perillós bitxo.

Dissabte 25 de febrer

20:00 hores :   “L’obra quasi perfecta”, dirigida per Joan Aura, interpretada pel grup Teló Teatre. Preu d’entrada 5€.

Sinopsi: Adaptació d’una obra de la qual l’única cosa que podem dir és que és una comèdia de misteri, on els actors i actrius, a més de la representació d’una obra de teatre, han de lluitar constantment, contra la primera llei de Murphy, que diu: si alguna cosa pot eixir mal, eixirà mal.

Autor

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.