25 C
Alcoi
Divendres, 12 juliol 2024

L’Agrupació Musical Santa Cecília oferirà el concert de la seua patrona el pròxim 22 de novembreL'Agrupació Musical Santa Cecília oferirà el concert de la seua patrona el pròxim 22 de novembre

L'Agrupació Musical Santa Cecília oferirà el concert de la seua patrona el pròxim 22 de novembre

 

Els actes continuaran el diumenge amb l’arreplegada dels nous membres de la banda, amb un cercavila que començarà a les 9 del matí.

Durant la primera part podrem escoltar l’obra “The hounds of Spring” d’ Alfred Reed, una obertura on s’expressa la màgia de l’amor a la primavera, i la “Sinfonieta nª3” de Philip Sparke, on es descriu, mitjançant la música, la ciutat de Rheinfelden a Suïssa.

La segona part inclou les obres “Celtic Child” de Bert Appermont, amb la col·laboració del cor de l’Escola de Música Santa Cecília de Castalla, sota la direcció d’Ana Andrea Martínez Juan, i la suite basada en les aventures de Tom Sawyer, “Tom Sawyer Suite“.

El concert estarà dirigit per Jordi Francés Sanjuan, i tindrà lloc el dissabte 22 de novembre, a les 19.30 hores.  Per als qui no puguen assistir, també hi haurà un assaig obert al públic el divendres abans, a les 20.30 hores.

Autor