El Festcarrer d’Ondara torna del 20 al 22 de setembre


Detall de l'esdeveniment


El Festcarrer 2019 comptarà amb infinitat d’activitats en clau valenciana: actuació de muixerangues, intercanvi de dolçaines i tabals, concerts, pilota, teatre, danses, visites guiades o el lliurament del III Premi de Composició FestCarrer d’Ondara 2019 per a Dolçaina i Piano.

La cultura valenciana serà, un any més,  la protagonista absoluta durant la 24a edició del FestCarrer d’Ondara. Durant els dies 20, 21 i 22 de setembre podrem gaudir d’infinitat d’actuacions i espectacles com l’actuació de la Muixeranga de la Plana i de la Muixeranga de la Marina a la plaça de bous; amb el III Intercanvi de Dolçaines i Tabals Vila d’Ondara o els concerts de La Colla del Cànter i Notes Soltes.

També hi haurà visites guiades pel municipi a càrrec de Carles Juan. Diumenge 22 de setembre podrem visitar, entre d’altres, alguns punts d’interès del municipi com el Prado, Claustre, Torre del Rellotge, Llavador, Trinquet o la Plaça de Bous.

El Premi de Composició Festacarrer d’Ondara 2019, dotat amb 1000 euros, ha sigut per a l’obra  “Val i Trenta” de David Posteguillo, amb dues mencions d’honor per a “Entelèquia” de David Valera Ruiz de Petrer  i “Àngels i Dimonis” de Miguel A. Ibiza Zaragoza, de Pedreguer. Les tres obres guanyadores d’aquesta edició (la guanyadora i les dues mencions) seran interpretades per Josep Alemany i David González, el divendres 20 de setembre, després de la presentació del Festacarrer. A més d’interpretar també l’obra guanyadora del Festacarrer 2018.

Enguany, com a novetat, es jugaran al Trinquet Municipal d’Ondara les semifinals del segon campionat autonòmic de Pilota Grossa el dissabte 21 de setembre. A més, es presentarà al Trinquet el llibre “La Pilota Grossa” de Víctor Agulló i Josep M. Congost.

DIVENDRES 20 DE SETEMBRE

20.30 h – Casa de Cultura

PRESENTACIÓ DEL FESTACARRER

A continuació LLIURAMENT DEL III PREMI DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO “FESTACARRER D’ONDARA” amb la interpretació, per part de Josep Alemany i David González, de l’obra presentada Festacarrer 2018 i les obres que el jurat estime oportunes d’aquelles que s´han presentat aquest any.

22.00 h – Carrer Vicent Andrés Estellés

Sopar de cabasset

23.00 h – Carrer Vicent Andrés Estellés

ACTUACIÓ de la “Colla del Cànter”

DISSABTE 21 DE SETEMBRE

Vesprada – Trinquet Municipal

PILOTA GROSSA. Semifinals “Campionat Autonòmic de Pilota Grossa”

17.00 h – Trinquet Municipal

PRESENTACIÓ LLIBRE

“LA PILOTA GROSSA” de Víctor Agulló i Josep M. Congost.

Introduiran, Sebastià Giner (Càtedra de Pilota Valenciana) i Rosa Seser (IECMA)

17.30 h – Carrer Vicent Andrés Estellés

TEATRE ITINERANT a càrrec d’Espectacles David

18.30 h – Carrer Vicent Andrés Estellés

TALLER DE DANSES POPULARS a càrrec del Grup de Danses OCELL

19.30 h – Plaça de Bous

ACTUACIÓ de “La Muixeranga de la Marina Alta” i “La Muixeranga de la Plana” acompanyats per “d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals”

22.00 h – Carrer Vicent Andrés Estellés – Sopar de cabasset

22.30 h DANSÀ POPULAR des de l’Ajuntament fins a l’acabament del carrer General Bosch, dirigida per Núria Goig i acompanyats per “d’Ondara, Colla de Dolçaines i Tabals”

23.00 h – Carrer Vicent Andrés Estellés

ACTUACIÓ del grup “NOTES SOLTES”

DIUMENGE 22 DE SETEMBRE

11.30 h – Prado

VISITA GUIADA pel Centre històric d’Ondara. A càrrec de Carles Juan.

12.30 h – Carrer General Bosch

“A TOC DE VERMUT”

III INTERCANVI DE DOLÇAINES I TABALS VILA D’ONDARA

CONCERT “d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals”, secció de metalls i percussió de la Unió Musical d’Ondara, secció rítmica i veu de l’associació SIFASOL de Benissa i amb la Colla de dolçaines i tabals d’Algemesí.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.