10.4 C
Alcoi
Divendres, 19 abril 2024

El Diluvi, Ítaca Band i La Fúmiga actuen a les festes d’octubre de XalóEl Diluvi, Ítaca Band i La Fúmiga actuen a les festes d'octubre de Xaló

Xaló (Marina Alta) celebra les festes d’octubre amb tot un seguit d’actes populars. Amb el Dia de la Cocà i la Nit de Rock es dona el tret de sortida als dies festius al municipi.

 

Dijous 17 d’octubre
20.00 h – Volteig general de campanes que marcarà l’inici de les festes
20:30 h – Passacarrer anunciant l’inici de les festes i, en acabar, es dispararà un bombardeig de carcasses amb tro final.
Divendres 18 d’octubre. Dia de la cocà i nit de Rock
12.00 h – Volteig general de campanes
20.30 h – Gran cocà al Pla de la Sèquia amb vi oferit per la Cooperativa Valenciana Virgen Pobre de Xaló i les postres pel Supermercat Masymas amenitzada per Ximo & Rakel.
23.00 h – Nit de Rock amb l’actuació dels grups: DJ. DRASEN, EL DILUVI, ÍTACA BAND i LA FÚMIGA.
Dissabte 19 d’octubre. Dia de la paella i les quintades
10.00 h – Partida de pilota al C/ Canonge En Pere Maurí de l’Escola de Pilota Valenciana de Xaló.
11.00 h – Partida de Raspot al C/ Canonge Pere Maurí del Club de Pilota Valenciana de Xaló
11.00 h – Gran Parc infantil a la Plaça de les Oques del que podran gaudir xiquets i xiquetes de diferents edats.
12.00 h – Volteig general de campanes
12.00 h – Concentració de quintades a la Plaça de l’Ajuntament. Seguidament, passacarrer de totes les quintades acompanyades per la xaranga CACHORRAS BAND en el recorregut del correbars fins a la Plaça Major. Al carrer Alacant (enfront de l’antic Bar Rincón) degustació gratuïta de cassalla Anís Tenis.
14.00 h – Paella gegant de la famosa Casa RIQUELME a la Plaça Major, on se servirà vi oferit per la Cooperativa Valenciana Virgen Pobre de Xaló i cervesa i postres oferides per la Comissió de Festes d’octubre 2019. També es repartirà cervesa alemanya oferida per la Fundación el Burro Patrimonio de la Comunidad Valenciana – Les Murtes, que ha regalat 150 l. de cervesa Berliner Pilsener elaborada pel Grup Radeberger. La paella estarà amenitzada per la xaranga CACHORRAS BAND. Es prega no posar taules en la zona vallada davant l’escenari. A les 16:30h. es prega que es retiren les taules del C/ l’Església i de la Plaça Major
18.30 h – Gran partida de pilota al poliesportiu: Puchol i Tomàs vs. Genovés i Ferrer
19.30 h – Representació de les obres de teatre “Geperut i coixo” i “La cabota la té molt gelada” pel grup BENIXALONÍ de Xaló a l’Ajuntament.
23.30 h – Actuació de l’orquestra MONTECARLO.
Diumenge 20 d’octubre. Pujada al Benibrahïm
11.00 h – Volta ciclista organitzada pel CLUB CICLISTA DE XALÓ. L’eixida serà de la Plaça Major. En acabar la volta ciclista, s’oferirà a tota la gent que haja participat una picadeta a la Plaça Major i els més menuts podran gaudir de jocs tradicionals al Carrer Alacant (antic bar Rincón) i d’una degustació de llet d’ametla oferida per la COOPERATIVA FLOR D’ALCALALÍ.
12.00 h – Degustació de vins i vermuts oferida per la Cooperativa Valenciana Virgen Pobre de Xaló a la Plaça Major.
17.00 h – Arreplegada dels majorals i majoralesses i del M. I. Ajuntament de Xaló per la Colla de dolçainers LA XOPENA D’ORBA.
17.30 h – Volteig general de campanes.
18.00 h – Pujada al Benibrahïm des de l’església, on tindrà lloc la representació de la trobada de la Mare de Déu Pobra amb el Tio Canet, Martín Mestre Samper i M. Carmen Mestre Monserrat, acompanyats per la ASOCIACIÓN MUSICAL JALONENSE, pel grup de danses LA MURTA-MANOLITA CASTELLS i la colla de dolçainers LA XOPENA D’ORBA. En arribar a l’església es realitzarà l’ofrena de flors a la Mare de Déu Pobra i es cantaran el gojos. Quan acabe l’ofrena de flors, actuarà dins l’església el grup polifònic ARS NOVA de Xàbia.
22:30 h – Actuació de la fantàstica ORQUESTRA PANTHER SHOW No vos podeu perdre esta actuació!Hem volgut fer-vos recordar les orquestres showde sempre. VOS ESPEREM.
23.30 h – Es repartirà xocolate oferit per XOCOLATES CLAVILEÑO de La Vila i coca Maria a tots els assistents.
Dilluns 21 d’octubre. Dia de la Mare de Déu Pobra
09.00 h – Missa resada de la Mare de Déu Pobra
11.00 h – Arreplegada de les majoralesses i majorals i M. I. Ajuntament de Xaló a càrrec de la ASOCIACIÓN MUSICAL JALONENSE.
12.00 h – Missa solemne en honor a la Mare de Déu Pobra cantada pel COR DE XALÓ. A continuació, es repartirà el Pa Beneït a la Plaça Major. En acabar, es dispararà una espectacular mascletà per la pirotècnia HERMANOS SIRVENT d’Alacant al Carrer Hortet del Rector.
18.30 h – Presentació dels xiquets i xiquetes a la Mare de Déu Pobra.
19.30 h – Solemne processó de la Mare de Déu Pobra encapçalada per la colla de dolçainers d’Ondara CANYA BADÀ (actuació patrocinada per la Diputació d’Alacant) i acompanyada per l’AGRUPACIÓ MUSICAL FESTIVAL DE XALÓ.
En arribar a l’església, es tocarà “Silencio”, solo de trompeta interpretat per Nico Mengual. Tot seguit, Neus Ortolà Monserrat recitarà el vers a la Mare de Déu Pobra i, després, es procedirà a la pujada de la imatge a l’altar major mentre es canta l’himne a la Mare de Déu.
A continuació, es dispararà un magnífic castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia HERMANOS SIRVENT d’Alacant en La Solana (Recomanem voreho a qualsevol lloc entre el Supermercat Masymas i el pont del camí del Fondo).
23.00 h – Representació de l’espectacular musical WE LOVE QUEEN.
Dimarts 22 d’octubre. Dia del ramell i la botifarrà
09.00 h – Volteig general de campanes
11.00 h – Arreplegada dels majorals i majoralesses i del M. I. Ajuntament de Xaló a càrrec de l’AGRUPACIÓ MUSICAL FESTIVAL DE XALÓ.
12:00h – Missa solemne en honor a la Mare de Déu Pobra cantada pel COR DE XALÓ. En finalitzar, es dispararà una gran mascletà al Carrer Hortet del Rector a càrrec de la pirotècnia HERMANOS SIRVENT d’Alacant. Tot seguit, es procedirà a posar els ramells als majorals i majoralesses de l’any següent acompanyats per l’AGRUPACIÓ MUSICAL FESTIVAL DE XALÓ.
18.45 h – Concentració de balladors i balladores a la Plaça de l’Ajuntament i, acompanyats per la xirimita i el tabalet de la colla LA XOPENA D’ORBA, es dirigiran a la Plaça Major per ballar les tradicionals danses.
20.00 h – Popular botifarrà a la Plaça Major amb vi oferit per la Cooperativa Valenciana Virgen Pobre de Xaló i amenitzada pel duo HEY YO.
24.00h – Es dispararà una traca de fi de festa, donació de la Comissió de Festes de Sant Domènec 2019.
*Els tíquets de la cocà, la paella i la botifarrà es podran adquirir als següents punts de venda: Panaderia Francis, Forn Vicentica i Bar Paqui. La comissió de festes es reserva el dret de canviar o anul·lar qualsevol acte que crega convenient, sempre amb el desig de complaure a tot el poble i comptant amb la seua col·laboració.

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

5 + 1 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.