16.8 C
Alcoi
Dilluns, 20 maig 2024

L’exposició ‘Sense Biodiversitat No Hi Ha vida’ arriba a Alcoi


El esdeveniment acaba el 02 juliol 2021


L'exposició 'Sense Biodiversitat No Hi Ha vida' arriba a Alcoi

L’exposició es podrà visitar del 17 de juny al 2 de juliol al Centre Ovidi Montllor.

Ecologistes en Acció “La Carrasca” i el Centre Ovidi Montllor organitzen aquesta exposició sobre la pèrdua de biodiversitat al nostre planeta. Es pot visitar de dilluns a divendres, de 18 a 21 hores.

La pèrdua de biodiversitat és, juntament amb la crisi climàtica, la principal amenaça per a la vida en el planeta Terra. L’alerta de la comunitat científica és clara: actualment un milió d’espècies estan amenaçades. D’aquestes, hi ha aproximadament 5.200 espècies d’animals en perill d’extinció, segons les últimes dades de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura.

Aquesta exposició és part de la campanya Sense biodiversitat no hi ha vida. Ens mostra, a través de catorze panells, la nostra dependència del bon estat dels ecosistemes: gràcies a la biodiversitat es produeixen aliments bàsics, s’obtenen medicines, es regula el clima, es controlen malalties, s’evita l’erosió, etc.

Ens explica també quines són les principals causes directes i indirectes de la seua desaparició progressiva, què podem fer les persones i quines mesures cal exigir a les administracions públiques per a conservar-la.

Inclou 4 panells específics del País Valencià, que tracten sobre les espècies exòtiques invasores de flora i fauna, la biodiversitat a les ciutats i pobles, les principals amenaces per a la biodiversitat al nostre territori i la biodiversitat als espais naturals valencians.

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

seventeen − sixteen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.