8.9 C
Alcoi
Dissabte, 24 febrer 2024

Castalla celebra la festivitat de Santa Cecília amb un cap de setmana d’actes musicalsCastalla celebra la festivitat de Santa Cecília amb un cap de setmana d'actes musicals

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla celebra la festivitat dedicada als músics amb un cap de setmana farcit d’actes. El més rellevant, però, serà el concert extraordinari, que tindrà lloc dissabte en l’Auditori Municipal.

A continuació, us oferim la programació completa:

Divendres 25 de Novembre
20:30h: Assaig General Obert al Públic, a l’Auditori. Aquesta és una modalitat de concert on la interacció entre banda i públic és molt més propera. Es pot dir que, més que un concert (formal) es tracta d’un assaig on els assistents podran veure com treballa i es prepara la banda per al seu concert més important i, alhora, gaudir de les explicacions que el director farà de cadascuna de les obres.
Dissabte 26 de Novembre
19:30h: Concert Extraordinari Sant a Cecília 2016, a l’Auditori. Aquest concert és el més important que celebra la banda durant l’any. En ell es prepara un repertori de major dificultat i es treballa de valent per a oferir una actuació de gran nivell musical. Com sempre en aquest concert es presenta de forma oficial als nous integrants de la banda i se’ls fa entrega d’un diploma commemoratiu. Aquest any són un total de 9 xiquets i xiquetes els que entraran a formar part de la nostra Agrupació. Per altra part i com a punt sorpresa, cal dir que al concert també es retrà homenatge a la figura d’un músic molt volgut per a la banda.
Diumenge 27 de Novembre
10:00h: Recollida dels nous integrants de la AMSC Castalla. Per a aquest acte, la banda desfilarà en cercavila fins al domicili de tots els xiquets i xiquetes que entren a la banda.
12:00h: Missa en honor a Santa Cecília, amb intervencions musicals de la banda.
13:00h: Vi d’honor per als Socis de l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla. En acabant la missa, la banda desfilarà en cercavila des de l’església fins a la seu on se celebrarà un vi d’honor per a tots els socis i amics de la banda.

FER UN COMENTARI

Fes el comentari!
Introdueix el teu nom

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.