Carrícola i Otos celebren una Pasqua per a tota la família

0
113
Programa Carricola Pasqua 2019
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Detall de l'esdeveniment


Els dos pobles de la Vall d’Albaida realitzen activitats durant aquestos dies festius: mercat, música en directe, senderisme o la popular “Ruta dels Rellotges de Sol”.

LES ACTIVITATS ES FARAN A COBERT EN CAS DE PLUJA 

La Pasqua, que marca l’inici de la primavera al calendari festiu, és temps per celebrar amb amics i família, endinsar-se en l’entorn natural i recuperar els costums característics al País Valencià. Més enllà de processons i actes religiosos, la Pasqua a les comarques de Diània és sinònim d’activitats, jocs o cançons populars.

Ruta escultòria al Castell de Carrícola

Els visitants que s’apropen a la Vall d’Albaida aquesta “mona” tenen la festa assegurada. Primer poden visitar l’encisador i combatiu poble de Carrícola, referent de l’ecologia i sostenibilitat al País Valencià, on gaudiran de la ja tradicional “Pasqua a la Plaça“. Un mercat  amb productes ecològics i de proximitat que comptarà amb diverses activitats: tallers i jocs per a tota la família i les actuacions d’ Andreu Valor, Menestrils, Grupo Eñe, Vi Blau o Rubén Terol i Luis Vila. Tot aixó sense oblidar la magnífica ruta mediambiental fins al Castell de Carrícola, envoltada d’interessants i curioses escultures realitzades per diversos artistes, per gaudir més si cap de la passejada.

Joan Olivares explica un dels rellotges de sol de la ruta

A Otos, per la seua banda, es realitzaran visites guiades pel poble, per gaudir dels seus rellotges de sol. No debades, potser es tracte del conjunt gnòmic més voluminós d’Europa, fet que aporta al poble un plus d’interés turístic ben atraient per als visitants.

Finalment no cal oblidar que es trobem als peus del Benicadell, una de les muntanyes més volgudes del territori diànic, on existeixen infinitat de rutes per realitzar senderisme i gaudir així d’un cap de setmana de somni. A què esperes per visitar la Vall d’Albaida?