El Portell ens canten ‘Corazón Contento’ en format casolà

Corazón contento

Se'ns ha presentat un virus maleït, com un malson, i la nostra música només podia arribar-vos hui en format casolà. Amb ella volem expressar el nostre agraïment a tot el personal vinculat a la sanitat, herois i heroïnes que estàn lluitant cara a cara amb l'agressor. També a tantes persones que segueixen al seu lloc, en tantes altres activitats que ara es revelen imprescindibles. Paqui Leal Molla i Loli Leal Mollá han estat ahí, brodant la faena, com sempre que les demanem ajuda. Clara Europa i Kiko Sek ens van convèncer que acò no era impossible i han sigut capaços de treure-li punta al material que els hem fet arribar des dels nostres mòbils. Moltes gràcies als quatre, sou uns cracks. Estarem ben contents si aquesta cançó aconsegueix alegrar-vos una miqueta el cor. Molts ànims a tots, i .... QUEDEU-VOS A CASA !!. #JoEmQuedeACasa #YoMeQuedoEnCasa #CantemDesDeCasa #castalla #onil #coronavirus

Publicada por Parranda El Portell en Lunes, 13 de abril de 2020
no comments

Els músics de Castalla i Onil canten “Corazón Contento” en homenatge a la tasca del personal sanitari i altres activitats que ara “es revelen imprescindibles”.

La Parranda El Portell, formada per més de 20 músics de Castalla i Onil, ens delecten amb un “Corazón Contento” interpretat des de casa. El grup de música ha volgut expressar, mitjançant els seus instruments i les seues veus,  el seu agraïment a tot el personal vinculat a la sanitat, així com tantes activitats imprescindibles per a lluitar contra aquest “virus maleït”.

Al vídeo canten Paqui i Loli Leal i ha estat editat per Clara Europa i Kiko El Sek.

Al següent enllaç podeu veure tots els vídeos de la quarantena del Coronavirus.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.