Reyes Cerdà guanya el 1r premi del concurs de fotografia ‘La Dansa de Castalla’

no comments
Evidalia Hosting

Reyes Cerdà ha guanyat el primer premi del concurs de fotografia “La Dansa de Castalla”. En segon i tercer lloc han quedat, respectivament, Vicente Guill i Jordi Juan.

El passat divendres 27 de gener es van triar les fotografies guanyadores de la segona edició del concurs de fotografia “La Dansa de Castalla”. El jurat va atorgar un total de 5 premis d’entre les diverses categories.

Reyes Cerdà, guanyador del primer premi dotat amb 200€, ha plasmat les faldes en moviment de les ballaores castelludes. Vicente Guill, per la seua banda, ha enquadrat sota una captivant perspectiva les tradicionals “carasses” participants en la festa, acompanyades d’alguns xiquets espectadors que, des de ben prompte, mantenen contacte i relació amb la cultura i el folklore autòcton.

Reyes Cerdà guanya el 1r premi del concurs de fotografia 'La Dansa de Castalla'

3r Premi, per Jordi Juan Pérez (Diània Televisió)

Jordi Juan Pérez, de l’equip de Diània Televisió,  retrata el contrast entre l’experiència i els inicis al món de les danses, tot mitjançant rostres gojosos i somriures innocents. Fina Pérez, guardonada amb el premi local, emmarca una emblemàtica passejada pels carrers del poble, que comparteixen els protagonistes indubtables de la festa: ballaors, dolçainers i tabaleters.

Finalment, Mª Amàlia Guill, guanyadora del premi de la categoria infantil, centra l’atenció de la fotografia en la vestimenta i els seus detalls característics, a més de la tècnica dels balls que els més joves aprenen des de ben menuts.

Podeu veure totes les fotografies de l’equip de Diània Televisió de les Danses 2016 al següent enllaç: “La Dansa de Castalla enlluerna el cap de setmana a cop de tradició“.

 

Evidalia Hosting

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.