Per Nadal regala el calendari solidari Asoka

0
301
Per Nadal regala el calendari solidari Asoka
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Ja pots comprar el calendari solidari 2014 de la protectora d’animals Asoka El Grande als albergues de Castalla, Oriola i Sant Vicent. El preu del calendari són 5€ que aniran destinats al manteniment de tots els “asoketes” que viuen a les protectores.

Simba jugant amb els xiquets a CastallaCarla Cortés ha sigut l’encarregada de les fotografies del calendari d’enguany, que a diferència dels anteriors, han volgut transmetre els diferents sentiments que evoca una relació entre els animals i les persones. Sota el títol “Razones para quererlos” es barreja la diversió, l’empatia, el respecte, la companyia i fins i tot l’exercici, en una fotografia on han col·laborat Ismael Falcón i Alberto Escassi, jugadors de l’Hercules C.F.

Mowgly i QuinoEl proper dissabte 21 de desembre també podeu aconseguir el calendari al Rastell Solidari de Castalla, a les portes del mercat de la localitat de La Foia, i també al Rastell del passeig de l’Explanada d’Alacant, de 10 del matí fins a les 3 i mitja de la vesprada del proper diumenge 22 de desembre, on podeu comprar més coses per ajudar a que els animals tinguen una vida millor.