Pellikana obri el festival Sant Isid’Rock de Castalla davant de 400 persones

Pellikana obri el festival Sant Isid'Rock de Castalla davant de 400 persones
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Pellikana obri el festival Sant Isid'Rock de Castalla davant de 400 persones

Pellikana continua la seua gira “Desperta 2014” amb una esperada actuació a casa, obrint el festival Sant Isid’Rock de Castalla davant de més de 400 persones.

Mentre el públic omplia el parc municipal de la localitat de la Foia, sonaren els primers acords d'”Obrir els Ulls“. Cançons com “Voldria Saber” o “Titelles“, del seu anterior disc homònim, es barrejaren amb algunes versions com “Les penes són” o “Solo Vivir”, del grup d’Euskal Herria, Skalariak.

Salva, guitarrista del grup

Vents, dolçaines, violins i teclats es combinaven amb els riffs més afilats de guitarra, animant  a un públic entregat que no va deixar de botar i ballar amb cançons com “Sent Por” o “Aquesta Nit“, de la seua primera maqueta, i aplegava a l’èxtasi  amb un “mix” de dues cançons històriques en la nostra llengua, com són “Al Vent” i “l’Estaca“.

No faltaren les reivindicacions, i en la poesia musicada d’Estellés, “Cançó de la Rosa de Paper“, es reclamaren millores per al Centre Històric del poble, actualment en un greu estat d’abandó, o amb l’esclat final del concert, “Ha Esclatat la Primavera“, un homenatge a tots els qui participaren en l’anomenada Primavera Valenciana.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada