“Municipalisme de Codi Obert”, David Fernàndez i Jesús Frare presenten la CUP a Biar

no comments

Eduard García i Ester Ferriz, membres locals de la CUP,  juntament amb David Fernàndez, diputat al Parlament de Catalunya, i Jesús Frare, d’Iniciativa Animalista, presentaren l’assemblea d’aquesta formació política a la vila de Biar.

La Plaça de l’Ajuntament de la població de Biar va viure un matí de reivindicacions,  el passat dissabte 3 de maig, amb la presentació de la formació política Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Dos dels seus membres locals, Eduard García i Ester Ferriz, juntament amb Jesús Frare, membre de la CUP d’Almàssera, i  el diputat del Parlament de Catalunya, David Fernàndez, explicaren als assistents què són les CUP i quines són les seues tasques i objectius.

Després d’una introducció d’Eduard García, explicant el treball fet per l’assemblea local els darrers mesos, Jesús Frare explicà la situació de la CUP a Almàssera,  on s’està tenint una acollida millor de l’esperada, intentant aportar llum a l’obscuritat del seu consistori local.

La plaça de l'Ajuntament de Biar durant l'acte

La plaça de l’Ajuntament de Biar durant l’acte

Aquesta formació política neix per treballar des de la municipalitat i amb esperit de “Codi Obert”, ens contava David Fernàndez, fent un símil amb el programari lliure. Aixó  vol dir que qualsevol pot participar-hi, independentment de la seua ideologia, sempre que siga per a treballar per un bé comú per a tots els habitants del poble.

La CUP és un instrument. Hi haurà CUP on la gent vulga que hi haja CUP“, com digué Fernàndez, i és que aquest partit assembleari busca treballar des dels moviments populars,  fer aplegar la veu del carrer als ajuntaments, i apropar la política a totes i tots, entre moltes altres feines.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

No Responses

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.