Meritxell Gené i Jordi Montañez porten la cançó d’autor del Principat al Lua de Banyeres

no comments

Jordi Montañez i Merirtxell Gené aplegaren ahir 23 de desembre a les terres de la Mariola a fer-nos una mostra de la cançó d’autor en català que es fa al Principat. Amb la Cafeteria Lua de Banyeres de gom a gom, els dos cantautors oferiren als assistents un concert diferent, amenitzant la nit de dilluns amb cançons de revolta i tendresa.

Jordi MontañezEl barceloní començà el concert amb “Mare” del darrer disc “Cançons d’Ara“,  amb l’ajuda a la guitarra de Pau Romero, el productor musical del disc. Amb temes més necessaris que mai, com “Cançó Necessària” i “Conveni Laboral“, Montañez ens mostrava la part més revolucionària del disc, fins aplegar a l’esperança del demà amb la versió  “Cantarem a la vida“, de Raimon, que posava punt i final a la seua actuació.

Meritxell GenéArmada amb la seua guitarra i l’acordió diatònic, la lleidatana Meritxell Gené va oferir un concert marcat per la dolçor del seu darrer disc “Així t’escau la melangia“,  en homenatge al poeta Màrius Torres.  La inicial “Presència” o “Cançó a Mahalta”, o l’emotiva  “La Presó de Lleida” ,  una de les cançons més populars de la seua terra, crearen un ambient molt agradable que va perdurar durant tota l’actuació.

Homenatge a Teresa“, “La Muixeranga” i “L’Estaca” foren les tres sorpreses amb les que Gené i Montañez tancaren la nit i que, encara que la cantant de Lleida va cantar sense micròfon, la seua veu resultà igualment màgica en l’espectacular versió del popular tema d’Ovidi Montllor.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.