Ecologistes en Acció presenten unes ‘Taretes Confinades’ per generar debat durant el confinament

no comments

Les “taretes confinades” són 14 sessions virtuals de 90 minuts per reflexionar en un moment clau per al planeta.

En aquestos temps de pandèmia, en què s’han paralitzat les activitats en espais públics, la Colla Ecologista “La Carrasca” – Ecologistes en Acció d’Alcoi ens conviden a unes taretes confinades per a reflexionar i aprendre col·lectivament en aquest moment clau.

Aquestes “taretes” (com diuen a la zona d’Alcoi) o tapes confinades són un seguit de sessions virtuals de 90 minuts, algunes amb una presentació i tot seguit una “picaeta” d’idees; altres participatives per a tota la família; algunes amb música, teatre o humor… per a tots els gustos!

Hi ha programades ja 14 sessions, la primera de les quals, titulada “Comunicación ecosocial en tiempos de crisis vírica“, a càrrec d’Alberto Martín, va tindre lloc el passat dimecres (la podeu veure al vídeo).

A continuació teniu el programa complet. La pròxima cita serà diumenge, a les 13 h: “Humor en tiempos de confinamiento”, a càrrec de Fernando Cembranos. Són vídeos que podreu seguir en directe mitjançant Youtube.  Ací tens l’enllaç per a connectar-te: www.ecologistasenaccion.org/en-linea.

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.