Almudena Francés enceta el cicle de recitals “Xàtiva a cau d’orella”

no comments

La “teixidora de paraules” Almudena Francés va estrenar la iniciativa “Xàtiva a cau d’orella”, amb el seu espectacle  “Això ací no passa… no passa ni poc!“.

El pati de la Casa de Cultura de Xàtiva va viure, el passat divendres 3 de juny, la primera de les tres nits del cicle de recitals “Xàtiva a cau d’orella“, de la mà de l’ontinyentina Almudena Francés i el seu espectacle  “Això ací no passa…no passa ni poc!”.

Almudena Francès Xàtiva Cau Orella-9Un bon nombre de xativines i xativins gaudiren d’un recull de contes per adults “que ens provoquen un somriure contingut al adonar-nos que ens assemblem més als ‘altres’ del que ens pensem” on l’humor, el misteri i fins i tot l’erotisme escalfaren una nit de “paraules a la fresca“.

El pròxim recital serà “Obrers de la Paraula”, de la mà de Vicent Camps i Begoña Abad, a les 23h al jardí del Palasiet. El cicle clourà el divendres 17, a les 23h, al claustre de Sant Agustí, amb l’espectacle humorístic “Nit de rialles”, a càrrec de Llorenç Jiménez i Carles Cano.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.