Almudena Francés enceta el cicle de recitals “Xàtiva a cau d’orella”

0
631
20 ANYS CARAMELLA Caramella celebra 20 anys

La “teixidora de paraules” Almudena Francés va estrenar la iniciativa “Xàtiva a cau d’orella”, amb el seu espectacle  “Això ací no passa… no passa ni poc!“.

El pati de la Casa de Cultura de Xàtiva va viure, el passat divendres 3 de juny, la primera de les tres nits del cicle de recitals “Xàtiva a cau d’orella“, de la mà de l’ontinyentina Almudena Francés i el seu espectacle  “Això ací no passa…no passa ni poc!”.

Almudena Francès Xàtiva Cau Orella-9Un bon nombre de xativines i xativins gaudiren d’un recull de contes per adults “que ens provoquen un somriure contingut al adonar-nos que ens assemblem més als ‘altres’ del que ens pensem” on l’humor, el misteri i fins i tot l’erotisme escalfaren una nit de “paraules a la fresca“.

El pròxim recital serà “Obrers de la Paraula”, de la mà de Vicent Camps i Begoña Abad, a les 23h al jardí del Palasiet. El cicle clourà el divendres 17, a les 23h, al claustre de Sant Agustí, amb l’espectacle humorístic “Nit de rialles”, a càrrec de Llorenç Jiménez i Carles Cano.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos