L’IES Pare Arques de Cocentaina talla 42 cabells solidaris contra el càncer

0
282
L'IES Pare Arques de Cocentaina talla 42 cabells solidaris contra el càncer
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Sota el lema “Et done 20cm”, l’institut Pare Arques de Cocentaina ha finalitzat amb molt d’èxit la campanya de tallada solidària de cabells: s’ha arribat a un total de quaranta-dos talls, els quals seran destinats a la confecció de perruques per a persones amb càncer.

Les perruqueres de la Perruqueria Celes foren les encarregades de realitzar els talls de cabells solidaris durant tot el matí del passat dilluns. Malgrat que inicialment tan sols es preveien 12 talls, la jornada ha finalitzat amb un total de trenta-sis, més sis donacions de persones que han acudit al centre amb els cabells ja tallats. Els cabells dels donants s’enviaran a l’Associació local contra el càncer d’Onil (ALCCOIRIS).

L'IES Pare Arques de Cocentaina reuneix 42 cabells solidaris contra el càncer
Durant un tall solidari de cabells

Emmarcades en la campanya, els alumnes han realitzat algunes entrevistes per conéixer de primera mà experiències reals de superació contra el càncer. A més a més, durant el matí, també es realitzà un taller de postals amb missatges positius, i un flashmob amb coreografia de Mònica Talens. La finalitat de les activitats sembla clara: animar a seguir sempre endavant.