Les Jornades per la Sostenibilitat continuen a Muro amb la tradicional ‘Volta a les pedanies’

Les Jornades per la Sostenibilitat continuen a Muro amb la tradicional 'Volta a les pedanies'
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

El passat diumenge 4 de març va tindre lloc la ja tradicional “Volta a les pedanies” dins del programa de les XIV Jornades per la Sostenibilitat, que venen duent-se a terme des del passat 24 de febrer a la vila de Muro.

Malgrat l’amenaça de pluja que marcaven les previsions, l’activitat s’ha desenvolupat amb gran afluència de participants de totes les edats. Es tracta d’una activitat amb gran popularitat en el calendari murer, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient.

Després de recórrer els camins que separen L’Alquerieta Jordà, Benàmer i Setla de Nunyes, els participants han arribat a Turballos al voltant de les 10.30h, on l’organització havia preparat taules i ha repartit aigua-sal i begudes.

A Setla hi havia instal·lat un photocall on els participants han pogut fer-se una foto divertida com a record d’aquesta jornada i també s’ha fet una foto de grup. Ja a Turballos, han amenitzat l’esmorzar amb una batucada utilitzant instruments fets a partir de materials reciclats. Mentrestant, els més menuts tenien a la seua disposició jocs tradicionals i altres tallers. A la plaça també hi havia un arbre de desitjos, on els assistents han pogut deixar el seu missatge per a fer un món més respectuós amb la natura.

“Jornades com les de hui, ens serveixen per a connectar-se amb el nostre entorn i ser més conscients de la necessitat de cuidar-lo i millorar-lo. Ajuntant-se persones de diferents edats i personalitats, passem un dia agradable fent una activitat física i gaudint d’un entorn privilegiat”, explica el Regidor de Medi Ambient, Elicerio Pérez. “Tenim un patrimoni natural envejable que hem de saber valorar i protegir amb un ús sostenible i raonable. Anar de poble a poble pel mig de vinyes i oliveres mentre gaudeixes de les vistes de les muntanyes que ens envolten és tot un privilegi”, ha afirmat Pérez.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada