Les feres valencianes invadiren els carrers de Quatretonda el passat mes de desembre

0
127
20 ANYS CARAMELLA Caramella celebra 20 anys

El passat mes de desembre Quatretonda (Vall d’Albaida) va rebre una mini-edició del festival Feretes i Cançonetes. L’esdeveniment infantil es localitzà per primera vegada a una localitat de les comarques centrals valencianes. Les xiquetes i els xiquets del poble i els voltants gaudiren d’un matinal farcit d’activitats i concerts. Encetaren, així, les festes nadalenques en clau valenciana.

La festa de les feres valencianes s’inicià al matí, localitzada a les places dels Sants Joans i la plaça del Oliver. Durant la jornada, les xiquetes i els xiquets de la Vall d’Albaida gaudiren amb les actuacions dels grups Pengüins i Trobadorets, i amb del teatre “On estan els monstres?”, a càrrec de la companyia teatral Disparatario. A més a més, una “Cercavila de les Feres” va recórrer els carrers del poble al ritme de dolçaines i tabals. Alguns dels espantacriatures valencians més emblemàtics, com ara la Quarantamaula o l’Home dels Nassos, ballaren amb els més menuts.

Les feres valencianes invadiren els carrers de Quatretonda el passat mes de desembre

“El Nadal de les Feretes” es tracta d’una mini-edició del festival Feretes i Cançonetes, organitzat per la cooperativa valenciana Cercavila Cultura de Carrer.  L’acte pretenia oferir una alternativa d’oci nadalenc en clau valenciana adreçada als més menuts.

  • El vídeo-resum de la jornada ha estat enregistrat i produït per Diània Televisió.
  • Cançons que apareixen al vídeo: “El gripau blau” i “La Fera Ferotge”, del grup The Pengüins Ska Band, incloses al seu treball discogràfic familiar “Reggae per xics”.