L’Almàssera dels Moltó d’Alpatró, seu de visites guiades a partir del pròxim dissabte

0
235
Compra Ulleres de Sol de Madera Serrella

Els propietaris de la Casa Rural El Castellot d’Alpatró (Vall de Gallinera) enceten un cicle de visites guiades al museu ‘L’Almàssera dels Moltó’. Aquest espai esdevé testimoni de la producció d’oli d’oliva autòcton en l’entorn rural.

Després d’un temps realitzant treballs d’adequació, l’Almàssera dels Moltó, situada al terme d’Alpatró (Vall de Gallinera, Marina Alta), ja està a punt per rebre visites.

Les visites guiades es podran realitzar dissabtes, a partir de les 12.30h, i diumenges a partir de les 16.30h. El preu “establert” es basa en el mètode de la Taquilla Inversa. És a dir, els assistents pagaran el que creguen oportú després d’haver gaudit amb una hora d’immersió per les instal·lacions del museu.

Durant la visita guiada es podrà descobrir un espai que ha quedat intacte amb el pas dels anys, i que allotja entre les seues parets milers d’històries sobre les dones i els homes que feien possible la producció de l’oli d”oliva autòcton, un producte que avui dia és imprescindible en cada llar del País Valencià.

Pots trobar més informació sobre l’oferta d’activitats a la Vall de Gallinera al web www.gallinera.es.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.